Η Sony ετοιμάζεται σήμερα να κάνει νέες ανακοινώσεις για την «οικογένεια» PlayStation. H πρώτη αφορά σίγουρα στο νέο PlayStation 4 Slim, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια χρηστών, καθώς έχουν διαρρεύσει video και φωτογραφίες. H εταιρεία εμφανώς σκοπεύει να ανακοινώσει σήμερα ότι η νέα κονσόλα θα είναι άμεσα διαθέσιμη.

Εκτός από την «έκπληξη» του PS4 Slim, ελπίζουμε η Sony να έχει κι άλλους άσσους κάτω από το μανίκι της, καθώς τον Οκτώβριο αναμένεται η κυκλοφορία του PlayStation VR, του κράνους εικονικής πραγματικότητας, που θα αποτελεί περιφερειακό του PlayStation 4. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Sony εκτός από τα παιχνίδια, που περιμένουμε να μας δείξει, πιθανόν να εμφανίσει επιτέλους και το PlayStation 4 Neo, το οποίο θα αποτελεί ένα δυνατότερο PS4, που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει τα ίδια παιχνίδι με καλύτερες επιδόσεις και όχι μόνο. Αναμένουμε να δούμε επιτέλους πώς ακριβώς σκοπεύει η εταιρεία να αναπτύξει το «οικοσύστημά» της.

Το PlayStation Meeting θα ξεκινήσει στις 22:00, ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Watch live video from PlayStation on www.twitch.tv
Παράλληλα, το zougla.gr θα παρέχει συνεχή ενημέρωση με όλα τα νέα, τα trailers και τις ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Sony.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Επιμέλεια:
Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης