Το 2023 μπαίνει με την ανάγκη για ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες υγείας προς το σύνολο των πολιτών να είναι μεγάλη. Καθώς ο κοινωνικός χαρακτήρας των υπηρεσιών υγείας γίνεται όλο και περισσότερο πιο αναγκαίος, οι δομές υγείας καλούνται να εξελίξουν την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και ταυτόχρονα να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην οικονομική ικανότητα του μέσου πολίτη.

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση, το Θεραπευτήριο Αθηνών για άλλη μια χρονιά θα είναι δίπλα στον ασθενή, με σεβασμό, φροντίδα και υπευθυνότητα, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σε προσιτές τιμές. Όπως τονίζει και ο Διοικητικός Διευθυντής, Παναγιώτης Σταθόπουλος, το Θεραπευτήριο Αθηνών είναι έτοιμο για άλλη μια χρονιά να κερδίσει το στοίχημα που έθεσε το 2016 με την έναρξη της λειτουργίας του: “Όλο και υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, με σταθερά προσιτές τιμές”. Για εμάς το ζητούμενο είναι ο πολίτης να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε προσιτές τιμές παρά την ακρίβεια που χαρακτηρίζει την εποχή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Θεραπευτήριο Αθηνών διακρίνεται για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του, έχοντας ως στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή, προσφέροντάς του την ιατρική φροντίδα που του αξίζει. Επενδύουμε διαρκώς στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της αγοράς ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται ακριβή και ασφαλή αποτελέσματα στη διάγνωση, αλλά και στην στελέχωση των τμημάτων μας με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η τοποθεσία του Θεραπευτηρίου Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας το καθιστά εύκολα προσβάσιμο σε ένα μεγάλο αριθμό πολιτών. Με ένα σύγχρονο και ανακαινισμένο κτήριο 7 ορόφων και 69 κλινών καλύπτει ένα μεγάλο εύρος παθήσεων. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εγγυώνται το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και την παροχή ιατρικής φροντίδας υψηλής ποιότητας στους πολίτες που θα το επισκεφτούν.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας του Θεραπευτηρίου Αθηνών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Θεραπευτήριο Αθηνών πιστό στις αξίες και τις αρχές που διέπουν το όραμά του, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, έχει εντάξει στους κύριους πυλώνες του σχεδιασμού και της δράσης του την κοινωνική συνεισφορά. Με στόχο την ενίσχυση της ενημέρωσης του κοινού για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, διοργάνωσε ειδική εκστρατεία για την περίοδο Σεπτέμβρη – Δεκέμβρη 2022 η οποία περιλάμβανε ειδική προσφορά για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο. Επιπλέον, πραγματοποιεί μία σειρά από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες απολαμβάνουν της πλήρους στήριξης και συμμετοχής του προσωπικού της Κλινικής.

Η δέσμευση του Θεραπευτηρίου Αθηνών για έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση των προβλημάτων υγείας θεμελιώνεται μέσα από την συνεχή επένδυση σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας όπως ο Αξονικός Τομογράφος Siemens SOMATOM GoNow ή η ανάλυση των εξετάσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό της NetRadiology.

Στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και των εποχικών λοιμώξεων και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού έχει δυο Covid Test Points στην Ι. Δροσοπούλου 24 και Μαυρομματαίων 26, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ταυτόχρονης ανίχνευσης εποχικής γρίπης και κορωνοϊού, και υποδέχεται το κοινό στο Post Covid Ιατρείο με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης και φροντίδας για τους ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό.

Ο τομέας της υγείας απαιτεί κινήσεις που θα εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πολίτες για να μπορούν να θέτουν και οι ίδιοι σε προτεραιότητα την υγεία τους. Το Θεραπευτήριο Αθηνών αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας μπορεί να συνυπάρχει με το προσιτό κόστος, μέσα από μια θεώρηση της έννοιας της υγείας που τοποθετεί τον ασθενή και τις ανάγκες του στο επίκεντρό της.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία που Θεραπευτηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης