Με βαριάς μορφής καρκίνο αφήνει παρακαταθήκη στα οκτώ παιδιά του την επιστημονική του αλήθεια.

Σε μία εφ’ όλης της ύλης κατάθεση της προσωπικής του εμπειρίας και της επιστημονικής του άποψης περί της πανδημίας προβαίνει, μέσω της συνέντευξης η οποία ακολουθεί, ο δρ Zelenko. Πρόκειται για τον γιατρό που τάραξε τα βαλτώδη ύδατα του βορειοαμερικανικού ιατρικού κατεστημένου, αν και οικογενειακός γενικός παθολόγος ο ίδιος. Υπηρετούσε σε μία κοινότητα έντονα θρησκευόμενων Εβραίων της Νέας Υόρκης, σε ένα απομακρυσμένο προάστιο, όταν αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Αντισυμβατικός και αντισυστημικός, ο δρ Zelenko δεν άργησε να έρθει σε σύγκρουση με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και, ως εκ τούτου, με το ιατρικό κατεστημένο. Τέλος, ήρθε σε σύγκρουση και με την ίδια την εβραϊκή κοινότητα στην οποία υπηρετούσε επί σειρά ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτήν τη χειμαρρώδη εξομολόγηση είναι ότι ο δρ Zelenko ξεδιπλώνει την προσωπική του δραματική εμπειρία. Διαγνώστηκε με καρκίνο, ο οποίος ήταν μεταστατικός. Υπέστη σοβαρότατη καρδιακή βλάβη, εγχειρίστηκε κατ’ επανάληψη, έκανε τρεις χημειοθεραπείες και παράλληλα προσεβλήθη και από Covid-19!

Μιλώντας με βάση την προσωπική του εμπειρία, αναλύει με επιστημονικό τρόπο την αντιμετώπιση των δικών του προβλημάτων υγείας αλλά και τη μέθοδο θεραπείας που ακολούθησε για να ξεπεράσει τη λοίμωξη από τον κορωνοϊό.

Ο δρ Zelenko, ο οποίος «ανακρίθηκε» επί μακρόν από ανώτερο Ραβινικό Δικαστήριο του Ισραήλ για τις επιστημονικές θέσεις του και τις ιατρικές πρακτικές που ακολουθεί, αναφέρεται και σε αυτήν τη συνέντευξη σε πολύ γνωστά και σημαντικά πρόσωπα της διεθνούς πολιτικής σκηνής, τα οποία θεράπευσε, όπως τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσονάρου, του πρώην ΥΠ.ΕΞ. του Ισραήλ, ενώ αναφέρει πώς ήταν σε συνεχή επαφή με τον Λευκό Οίκο και προσωπικός γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ. Επιπροσθέτως, εξηγεί ότι συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Ονδούρας αλλά και της Χιλής, ενώ ήταν θεράπων ιατρός του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και νομικού συμβούλου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζουλιάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δρ Zelenko προώθησε τη δική του θεραπευτική μέθοδο, καταγγέλλοντας την κυρίαρχη συστημική άποψη περί εμβολιασμών, με τα γνωστά μάλιστα σκευάσματα – ιδιαίτερα, δε, όσον αφορά στις νεαρές ηλικίες. Πρότεινε τη χρήση υδροξυχλωροκίνης, ταυτόχρονα με την ενίσχυση των αντιστάσεων του οργανισμού με φυσικές ουσίες που περιέχονται σε σκευάσματα τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο όπως βιταμίνες (C και D), μέταλλα (ψευδάργυρος), ιχνοστοιχεία κ.ά.

Στη συνέντευξή του αναφέρεται επισταμένως σε όσους ενοχλήθηκαν από τις απόψεις του. Εξηγεί με ποιους αναμετρήθηκε. Μιλά για εκείνους που τον πολέμησαν και, τέλος, περιγράφει τις σκέψεις ενός ανθρώπου ο οποίος αντιμετωπίζει την προοπτική να αποβιώσει σύντομα. «Μαθαίνεις να μη φοβάσαι τους ανθρώπους, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι πλησιάζει ο θάνατος», λέει.

Δείτε τη συνέντευξη του δρος Zelenko που είναι υποτιτλισμένη στα Ελληνικά:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης