Πνευμονολόγος στη Ρουμανία υποστηρίζει τις κλασικές θεραπείες σε ασθενείς με Covid

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, 19:04
Πνευμονολόγος στη Ρουμανία υποστηρίζει τις κλασικές θεραπείες σε ασθενείς με Covid

Η Flavia Groșan,  πνευμονολόγος στην Ρουμανία, μιλώντας στη ρουμάνικη εφημερίδα Național κατήγγειλε ότι : « το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόζεται σε νοσοκομεία είναι αυτό που "σκοτώνει" τους ασθενείς».

 «Μόλις ανακοινώθηκε η πανδημία, στόχος μου ήταν να μην καταλήξουν οι ασθενείς σε διασωλήνωση, γιατί είναι μια διαδικασία που οδηγεί στο θάνατο. Εφαρμόζω τις κλασικές μου θεραπείες σε ασθενείς με φάρμακα που περιλαμβάνουν κλαριθρομυκίνη, ένα αντιβιοτικό από την οικογένεια μακρολιδίων. Υπάρχουν μόνο τρία αντιβιοτικά σε αυτήν την οικογένεια: η ερυθρομυκίνη, την οποία όλοι γνωρίζουν, η αζιθρομυκίνη και η κλαριθρομυκίνη. Δεν μου αρέσει πραγματικά η αζιθρομυκίνη, η οποία είναι ένα εξασθενημένο αντίγραφο της κλαριθρομυκίνης. Έχω συμμετάσχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κλινική έρευνα για την πνευμονία, όπου έχω δει τη δύναμη της κλαριθρομυκίνης για τη μείωση της φλεγμονής, όπως κανένα άλλο αντιβιοτικό».

Ο πνευμονολόγος επισημαίνει ακόμα ότι οι υπερβολικές δόσεις οξυγόνου που χορηγούνται σε νοσοκομείο προκαλούν εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο είναι μία από τις αιτίες της θνησιμότητας των ασθενών.

Πνευμονολόγος στην Oradea είναι μια από τους γιατρούς που δεν συμφωνούν με με το πρωτόκολλο θεραπείας που συνταγογραφείται-προβλέπεται από το υπουργείο Υγείας [Ρουμανίας] και σύμφωνα με το οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία ασθενείς που έχουν μολυνθεί με Covid-19.

Αφήνοντας κατά μέρος αυτήν τη συνταγή, θεραπεύει τους μολυσμένους ασθενείς με τις δικές της μεθόδους, εκκινώντας από τις γνώσεις που οφείλει στην εμπειρία της ως γιατρός και όλα φαίνεται να δείχνουν ότι το κάνει πολύ καλά: η θεραπεία της έχει εφαρμοστεί σε σχεδόν χίλιους ασθενείς φτάνοντας στη γιατρό σε διαφορετικά στάδια της ασθένειας λόγω SarS-CoV-2. Το 100% των ασθενών της θεραπεύθηκε χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή νοσηλευτική φροντίδα.Η γιατρός Groșan αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 ως μια ατυπική πνευμονία.

Η Flavia Groșan βλέπει ως βαρύ λάθος τη χορήγηση Kaletra και κωδεΐνης σε ασθενείς με Covid που μπορούν μόνο να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της νόσου.” Ευτυχώς, υπήρξαν μερικές νοσοκόμες – αυτές που θεωρώ πραγματικές ηρωίδες – που παρακολούθησαν τους ασθενείς και τους προειδοποίησε, συμβουλεύοντάς τους να μην καταπιούν το Kaletra και να πετάξουν τα φάρμακα. Μετά από αυτό, οι γιατροί που έρχονταν για τον έλεγχο τους εξεπλάγησαν από την απουσία διάρροιας και πόσο καλά ένιωθαν. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαν πάρει το φάρμακο που ορίζεται από το πρωτόκολλο. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί οι φροντιστές έσωσαν πραγματικά τις ζωές των ασθενών τους. Στην περίπτωση χρήσης κωδεΐνης, ο βήχας εμποδίζεται, ο ασθενής δεν μπορεί να φτύσει τις εκκρίσεις που σχηματίζονται στους πνεύμονες, και αυτές είναι οι εκκρίσεις που τον πνίγουν – όχι οι θρόμβοι του αίματος, αλλά οι συσσωρευμένες εκκρίσεις. Φθάνοντας σε αυτό το σημείο, οι ασθενείς, όπως θα ήταν αναμενόμενο, μπαίνουν σε κατάσταση πανικού, επειδή δεν μπορούν πλέον να αναπνεύσουν: ξαφνικά, τους χορηγούνται παυσίπονα και τίθενται σε αναπνευστήρα – από εκεί, υπάρχει μόνο το θεϊκό έλεος για να τους σώσει! Αυτή η επιτυχημένη μέθοδος και η ατρόμητη στάση εξασφάλισαν αμέσως στην πνευμονολόγο της Oradea μια εθνική δημοφηλία. Αμέτρητα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν τη μέθοδο που χρησιμοποιεί. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, 19:11