Είναι ήδη γνωστό ότι η «μητέρα» – φύση μας παρέχει απλόχερα όλα τα ευεργετικά και θρεπτικά συστατικά, που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε με φυσικό και εναλλακτικό τρόπο οποιαδήποτε διαταραχή της υγείας μας. Κάποια από αυτά ίσως τα χρησιμοποιούμε τακτικά στην καθημερινότητά μας, ενώ άλλα μας είναι σχεδόν άγνωστα μέχρι κάποιο ανεπιθύμητο πρόβλημα να μας «χτυπήσει» απρόσμενα την πόρτα. Μάλιστα, υπάρχουν και φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία προέρχονται από φυσικές πηγές, όπως κάποιο φυτό ή το εκχύλισμά του.

Ποια είναι η Μονακολίνη Κ τελικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από αυτά είναι και η άγνωστη σε πολλούς από εμάς, μονακολίνη Κ, η οποία παράγεται από τη ζύμωση του κόκκινου ρυζιού και του μύκητα Monascus purpureus, ενώ άρχισε να χρησιμοποιείται από την κινέζικη ιατρική, ήδη από το 800 μ.Χ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας συστατικό, το οποίο μπορεί και «ελέγχει» με φυσικό τρόπο τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα, τα οποία σε περίπτωση που αυξηθούν, οδηγούν σε σοβαρές και επικίνδυνες καρδιαγγειακές παθήσεις.

Η βασική της λειτουργία είναι ουσιαστικά να αναστέλλει τη δράση ενός ενζύμου (HMG-CoA) το οποίο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή της χοληστερόλης στον οργανισμό μας, «κατεβάζοντας» συγχρόνως τα επίπεδα της «κακής» χοληστερίνης τα οποία και καταλήγουν στους ιστούς.

Ακριβώς για αυτό, ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το κλινικά μελετημένο ALTION Omega®, το οποίο εκτός από μονακολίνη Κ περιλαμβάνει εξίσου και τα «πολύτιμα» ωμεγα-3 λιπαρά οξέα, τα κατεξοχήν καρδιοπροστατευτικά συστατικά καθώς και αντιοξειδωτικά συστατικά, είναι η άμεση και εναλλακτική λύση που θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα τον έλεγχο στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και σχετίζονται άμεσα με τη χοληστερίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απόλυτος συνδυασμός

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και εξετάζοντας την καινοτόμα σύσταση του συμπληρώματος διατροφής ALTION Omega®, μπορεί να συμπεράνει κανείς πως πρόκειται για έναν αληθινό «σύμμαχο» ενάντια σε οποιαδήποτε διαταραχή απειλεί τη φυσιολογική λειτουργιά της καρδιάς. Εκτός από την ευεργετική μονακολίνη Κ, περιέχει επίσης δύο πολύ σημαντικά Ω-3 ακόρεστα λιπαρά οξέα, το EPA και το DHA, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων, ενισχύοντας έτσι την καρδιαγγειακή μας υγεία. Φυσικά και το συνένζυμο Q10, ως βασικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, είναι ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού μας συστήματος.

Επιπλέον, η παρουσία του φυλλικού οξέος, το οποίο υπάρχει σε πολύ μικρά ποσοστά στον οργανισμό μας και ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β με την ονομασία βιταμίνη Β9, συμβάλλει στην καρδιοπροστασία, καθώς σε συνδυασμό με δύο ακόμη βιταμίνες τη Β6 και τη Β12, μπορούν και λειτουργούν κατασταλτικά για την ομοκυστεΐνη, το αμινοξύ το οποίο σε υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης, μπορεί να προκαλέσει παθήσεις που επίσης προσβάλλουν τη σωστή λειτουργία της καρδιάς.

Κλείνοντας, αυτό που έχει σημασία να θυμόσαστε είναι πως μία μαλακή κάψουλα ALTION Omega® ημερησίως, κυρίως τις βραδινές ώρες, μετά το γεύμα, θα τροφοδοτήσει τον οργανισμό σας με όλα τα αναγκαία συστατικά που θα ενισχύσουν την υγεία της καρδιάς σας. Σε κάθε περίπτωση, η τακτική σωματική άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή, είναι δύο παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν , αν αντιμετωπίζετε ζητήματα με την καρδιά σας.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ. : 84196/03-10-2017
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ
*** VI-90307-ALTION-8/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης