Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     



Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα και ακόμα κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Τα πάντα βρίσκονται στον πάγο, συγκεκριμένος αριθμός τραπεζών εξυπηρετεί μόνο μερίδα συνταξιούχων (οι οποίοι μπορούν να κάνουν ανάληψη 120 ευρώ) και συνεχώς γίνονται γνωστά προβλήματα από Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον… αέρα καθώς δεν κυκλοφορεί χρήμα στην αγορά διάφορους κλάδους.

Μεταξύ αυτών και ο κλάδος του αυτοκινήτου, στον οποίο εργάζονται δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό την τελευταία πενταετία. Το zougla.gr επικοινώνησε με ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της αγοράς του αυτοκινήτου που ήταν ξεκάθαρο για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο. «Ζούμε δραματικές στιγμές. Αυτή τη στιγμή έχουν μηδενιστεί τα πάντα καθώς δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας. Για να είμαι πιο ξεκάθαρος θα έλεγα ότι έχουν νεκρώσει τα πάντα αφού δεν γίνονται συναλλαγές παρά μόνο τις μετρητοίς (μεμονωμένες περιπτώσεις) και φυσικά δεν γίνονται εκταμιεύσεις χρημάτων από τις τράπεζες. Στο εξωτερικό διερωτούνται πως θα προχωρήσουμε στις συναλλαγές. Οι εγγυητικές από ελληνικές τράπεζες δεν γίνονται δεκτές, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εισαγωγή».

Σε αναγκαστική άδεια το προσωπικό
Σε ερώτηση που, θέσαμε σχετικά με τους υπαλλήλους η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Το προσωπικό φεύγει σε αναγκαστικές άδειες. Δεν θέλω να επιβεβαιωθώ αλλά αν συνεχιστεί η κατάσταση για πολύ ακόμα θα υπάρξουν απολύσεις και μειώσεις μισθών. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα. Ο Θεός βοηθός…”»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης