Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αθλητές δοκιμάζουν την τύχη τους εκτός συνόρων. Άλλοι για να διακριθούν και άλλοι να αποδείξουν πως η μικρή αυτή χώρα δεν είναι τυχαία… Αρκετά συχνά διαβάζετε στο zougla.gr για Έλληνες που συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και πολλοί από αυτούς διαπρέπουν ανεβάζοντας ψηλά την γαλανόλευκη σημαία.

Έτοιμος για το μεγάλο αγώνα…
Αυτή τη φορά σειρά έχει ο Ανδρέας Ψυχογυιός, ένας πολύ έμπειρος αναβάτης με εκατοντάδες συμμετοχές σε αγώνες ταχύτητας και φυσικά πολλούς τίτλους και κύπελλα στο ενεργητικό του. Ξεκίνησε να τρέχει το 1989 και από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσει ένα όνειρο που έχει εδώ και πολλά χρόνια αλλά είναι και ένα όνειρο που έχει κάθε αναβάτης που τρέχει σε αγώνες μοτοσικλετών και λατρεύει την ταχύτητα και την έκκριση αδρεναλίνης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε μία γεύση από τον συγκεκριμένο αγώνα και θα καταλάβετε πόσο επικίνδυνος είναι….

Για αναβάτες με… τρέλα
Ο συγκεκριμένος αναβάτης έχει δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα Isle of Man που είναι
προγραμματισμένος να διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στο νησί της Μεγάλης Βρετανίας. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτός, απλά θα αναφέρουμε πως οι μηχανές που συμμετέχουν κινούνται με τέρμα το γκάζι σε «κατοικημένες» περιοχές και σε οδόστρωμα που τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου κινούνται αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Θεωρείται ένας πάρα πολύ δύσκολος και επικίνδυνος αγώνας και όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει (αν όχι θα το συνειδητοποιήσει όταν θα δει το σχετικό video) χρειάζεται άφθονη… τρέλα και εμπειρία μόνο για να το αποφασίσεις.

Είναι όνειρο
Μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr ο Ανδρέας Ψυχογυιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χρόνια
σκεφτόμουν να λάβω μέρος στο αγώνα. Με την κρίση πιεστήκαμε πάρα πολύ αλλά νομίζω πλέον πως έφτασε η ώρα να υλοποιήσω το όνειρό μου πριν από τα… 50. Είναι πολύ επικίνδυνος αγώνα αλλά αν έχεις γνώσεις και λαμβάνεις τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας μειώνεις τον κίνδυνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη λίστα των αναβατών που θα συμμετάσχουν αν και σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται το όνομα του Έλληνα αθλητή. Η λίστα θα γίνει γνωστή στις 7 Ιουνίου οπότε και αναμένουμε να δούμε για πρώτη φορά ελληνικό όνομα στο Isle of Man. Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Ψυχογυιός θα τρέξει με Yamaha R6.

 

Ακολουθήστε τον Ανδρέα Ψυχογιό στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Ο Ανδρέας Ψυχογυιός διαθέτει τεράστια εμπειρία από αγώνες…

Δείτε άλλο ένα video από τον.. ψυχασθενικό αυτό αγώνα!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης