Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Τους τελευταίους μήνες, υπάρχει έντονη κινητικότητα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Αγοραπωλησίες, μεγάλες αλλαγές και γενικά κινήσεις που δείχνουν ότι ο «χάρτης» θα αλλάξει πολύ σύντομα. Την Τετάρτη, με σχετικό δημοσίευμα κάναμε γνωστό ότι η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional δεν αλλάζει χέρια, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια υπήρχα δεξιά και… αριστερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί κει πέρα, οι πληροφορίες της zougla.gr κάνουν λόγο για έντονη κινητικότητα σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στις εισαγωγές αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, αναμένεται -και μάλιστα σε ένα το πολύ δύο μήνες- να γίνει γνωστή η νέα της συνεργασία, προκειμένου να εισαχθούν στη ελληνική αγορά καινούργια μοντέλα που δεν κυκλοφορούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, τα εν λόγω οχήματα θα κατασκευάζονται στην Ανατολική Ευρώπη, γεγονός που θα ρίχνει και το κόστος μεταφοράς τους, και θα διατίθενται σε πολύ καλές τιμές, κάτι που είναι και ένας από τους στόχους των ανθρώπων της εταιρείας, που για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνουμε.

Προς το παρόν, έχει υπογραφεί προσύμφωνο και αναμένουμε πολύ σύντομα την επίσημη ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση, η κρίση φέρνει ευκαιρίες και κάποιες εταιρείες με τις κινήσεις που κάνουν δείχνουν πως δεν τα παρατούν εύκολα, αναζητώντας συνεχώς νέα προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης