Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Στα χέρια της οικογένειας του Βασίλη Θεοχαράκη βρίσκονται πλέον ακόμα δύο πολύ μεγάλες μάρκες, τις οποίες και θα αντιπροσωπεύει στη χώρα μας. Ο λόγος για τις Renault και Dacia, οι οποίες πέρασαν από την «PGA Ελλάδα» στην εταιρεία του Βασίλη Θεοχαράκη έπειτα και από τις τελικές υπογραφές που έπεσαν την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση αυτή, η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ρεπορτάζ τουH Ντένη Θεοχαράκη zougla.gr το οποίο δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικεφαλής θα είναι η Ντένη Θεοχαράκη, ενώ τη θέση του γενικού διευθυντή θα αναλάβει ο Γιάννης Ιακωβίδης. Αμφότερα τα στελέχη γνωρίζουν απόλυτα την αγορά του αυτοκινήτου και η μετακίνησή τους σε αυτές τις δύο θέσεις μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Άλλωστε, ο σκοπός από εδώ και πέρα είναι να αναδειχθούν τα πολύ καλά προϊόντα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως για παράδειγμα ο 900άρης κινητήρας με τις καλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση.

Το 100% των μετοχών
Σε πρώτη φάση δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή ως προς τα υπόλοιπα στελέχη αλλάΟ Γιάννης Ιακωβίδης και τους υπαλλήλους, που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Το γεγονός αυτό δείχνει και την εμπιστοσύνη της νέας εταιρείας, η οποία πλέον κατέχει το 100% των μετοχών, στους ανθρώπους που έχουν στηρίξει τις δύο μάρκες και είναι πολύ σημαντικό για την ομαλή λειτουργία της.

Από την πλευρά των ανθρώπων της PGA υπήρξε ικανοποίηση, αφού πλέον η στρατηγική που θέλουν να ακολουθήσουν είναι η λιανική πώληση σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Αυτό που απομένει να μάθουμε, κατά πάσα πιθανότητα αύριο, είναι η επίσημη ανακοίνωση της νέας εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Renault και Dacia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:  Ανακοινώνει τις Renault και Dacia ο όμιλος Θεοχαράκη

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης