Τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτών είναι να ανασταλούν όλες οι αγωνιστικές συναντήσεις για το 2013 (τουλάχιστον προσωρινά), είδηση που ανακοίνωσε και επίσημα η ΟΜΑΕ που αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται τις τύχες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αιτία, η έλλειψη εξεύρεσης λύσης στο φλέγον ζήτημα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου το οποίο δεν έχει ακόμα πληρωθεί από την ΕΛΠΑ για χρήση του 2012 και μεταφράζεται σε 110.000 ευρώ. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορεί να προχωρήσει νέα συμφωνία, οπότε και η ΟΜΑΕ ανακοίνωσε και την αναστολή των αγώνων μέχρι να.. βρεθεί λύση, που ίσως υπάρξει αν προχωρήσει συμφωνία με άλλη ασφαλιστική εταιρεία. Από την πλευρά τους οι οδηγοί αγώνων εξέδωσαν και αυτοί ανακοίνωση που αναφέρουν πως δεν θα λάβουν μέρος σε κανέναν αγώνα αν δεν υπάρξει η σωστή κάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση και όπως θα ακούσετε σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Βασίλη Σαρημπαλίδη, τόσο ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ Νίκος Πλέσσας όσο και ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Μανώλης Χαλιβελάκης το πρόβλημα δημιουγήθηκε λόγω της κακής διαχείρισης των προηγούμενων ετών από την πλευρά της ΕΛΠΑ.

Παρακολουθήστε τις συνεντεύξεις των κ.κ. Πλέσσα και Χαλιβελάκη στην εκπομπή Μπιπ Μπιπ και στον Βασίλη Σαρημπαλίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Αναστέλλονται όλοι οι αγώνες αυτοκινήτου – καρτ στην Ελλάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης