Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο «νέες» μάρκες μοτοσικλετών έχουν ήδη ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και είναι σίγουρο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητες από το απαιτητικό κοινό των δύο τροχών. Πρόκειται για τις εταιρείες Indian και Victory που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή τύπου μηχανών με εντυπωσιακή σχεδίαση.

Από το 1901!!!
Δύο καθαρόαιμες αμερικανικές φίρμες ξεκινούν στην Ελλάδα με μεγάλες προοπτικές Για όσους δεν γνωρίζουν η εταιρεία Indian κατασκεύασε την πρώτη μοτοσικλέτα το 1901 και μέχρι την δεκαετία του ’50 ήταν θρύλος στο κομμάτι των μηχανών τύπου chopper. Το 1954 η εταιρεία έβαλε λουκέτο μέχρι και το 2009 οπότε και εξαγοράστηκε από την Polaris. Με τη σειρά της η αμερικάνικη εταιρεία κατάφερε να «παντρέψει» το ρετρό στυλ με τη νέα τεχνολογία και να παίζει σημαντικό ρόλο στην απαιτητική κατηγορία.

Νέα μάρκα…
Η εταιρεία Victory είναι μία καινούργια σχετικά μάρκα που δημιουργήθηκε το 1998 από το μηδέν. Σε σχέση με τις Indian είναι πιο σπορ και μοντέρνες ενώ θα λέγαμε πως είναι μία μίξη Indian – BMW και Triumph.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο πρώτο κατάστημα των μοτοσικλετών Indian και Victory στην Ελλάδα...

Οι δύο εταιρείες εκπροσωπούνται πλέον και στην Ελλάδα ενώ μαζί με τις μοτοσικλέτες διατίθενται αξεσουάρ, κράνη κ.ά. Το πρώτο κατάστημα έχει έδρα στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Κηφισίας 171 (δεξιά με κάθοδο την Κηφισίας). το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 211 0124904

 

Πάρτε μία γεύση από την ιστορία και τις μοτοσικλέτες της Indian

 

Δείτε παρακάτω ποια είναι η Victory…

 

 

 Η Victory δεν περνά απαρατήρητη....
Με ιστορία 113 ετών η Indian έχει κάθε λόγο να στοχεύει πολύ ψηλά... Θα λέγαμε πως είναι η 'νέα' αντι-Harley!!!
Να φανταστεί κανείς ότι η Victory ξεκίνησε το 1998...
Indian του 1930...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης