Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για να πω την αλήθεια τέτοια απήχηση για την στήλη «Τα νέα της πιάτσας» δεν την περίμενα! Δεν αναφέρομαι μόνο στα νούμερα που κατέγραψε το “google analytics” αλλά στα τηλέφωνα, e mail και inbox μηνύματα που μου στείλατε στο Facebook. Τελικά αποδείχτηκε πως κάτι έλλειπε από το χώρο Η στήλη «Τα νέα της πιάτσας» έλλειπε από τον κλάδο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας του αυτοκινήτου, όπως μία τέτοια στήλη που είναι αφιερωμένη στο παρασκήνιο, στα παραλειπόμενα στα media ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να το πει.

Η έγκυρη ενημέρωση που προσφέρει πλέον η εβδομαδιαία αυτή στήλη είναι σίγουρα ένα όπλο στα χέρια, όλων όσων ασχολούνται με τον κλάδο του αυτοκινήτου αλλά και της μοτοσικλέτας. Αυτά που όλοι θέλουν να μαθαίνουν αλλά δεν ξέροουν που να τα διαβάσουν ή δεν ξέρουν ποιον να ρωτήσουν, μπορούν κάθε Δευτέρα να το κάνουν «Στα νέα της πιάτσας» και μάλιστα από πρώτο χέρι!

Επειδή η ανταπόκρισή ήταν πολύ μεγάλη όπως και ο όγκος των e mail, όσοι δεν βλέπετε τα θέματα που στείλατε, κάντε λίγο υπομονή μέχρι την επόμενη φορά… Όσοι τώρα θέλετε να μας ενημερώσετε για οτιδήποτε έχει να κάνει με το χώρο μη διστάσετε να μας στείλετε την ενημέρωση στο saribal@otenet.gr ή στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή ανάγνωση!!!

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…  

Διαβάστε παρακάτω “Τα νέα της.. πιάτσας Νο2”

Ακέφαλη… παραμένει έως και σήμερα η θέση του Brand Manager της Fiat Professional, ύστερα από την αποχώρηση του Πάνου Καραβέλλα τον Οκτώβριο του 2014.

———————————————————-

Κάθε Πέμπτη στις 10:00 το βράδυ ο Βαγγέλης Γκούμας (στη φωτογραφία κάτω αριστερά) οδηγεί… “ΣωStar” στο web TV του STAR. Μία εκπομπή για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα με την οπτική γωνία που οι περισσότεροι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

———————————————————-

Αληθεύει πως ο Σπύρος Παντελεμονίτης έχει «αποχωρήσει» από το σχήμα της Subaru και παραμένει μόνο ο Γιάννης Χεκιμιάν;

———————————————————-

No… 222 (τεύχη δηλαδή!) για το περιοδικό αυτοκινήτου Drive!

———————————————————-

Άκρως επιτυχημένη η διαφήμιση της Fiat για το 500X και το χαπάκι… βιάγκρα. Μπορείτε να το καταλάβετε αρκεί να περάσετε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έξω από ένα σχολείο όταν έχουν σχολάσει τα παιδιά. Δεν θα πιστεύετε τι ατάκες θα ακούσετε…

———————————————————-

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά 16 χρόνια βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση η εκπομπή Traction που παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής με την υποστήριξη όπως πάντα της δημοσιογραφικής του ομάδας.

———————————————————-

Σε σημαντικό «παίκτη» του χώρου του αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη εξελίσσεται ο όμιλος Αντωνέλη. Διαθέτει δύο κάθετες μονάδες ανατολικά και δυτικά της πόλης, συνολικού εμβαδού 6.500 τ.μ. και έχει καταφέρει να κάνει κινήσεις «ματ». Από την βορειοδυτική  Θεσσαλονίκη, η ΑΝΟΡ Α.Ε. «τρέχει» με τις Seat, Nissan, Renault και Dacia και από τα ανατολικά η AVC A.E. «τρέχει», επί του παρόντος, με Chevrolet και Subaru. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της έμπειρα στελέχη όπως είναι ο Γιώργος Ρουμελιώτης (τέως διευθυντής της Subaru Ελλάς ενώ έχει περάσει και από το Groupo Fiat), και ο Στέλιος Λιάλιος (τέως διευθυντή του ομίλου Σαρακάκη). Προφανώς οι μεταγραφές έπιασαν… τόπο καθώς ο όμιλος Αντωνέλη τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να αναπτυχθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 400%. Στην φωτογραφία ο Χρήστος Αντωνέλης

———————————————————-

Ακόμα αναμένουμε το όνομα του Public Relations Supervisor αλλά και το αντίστοιχο στη θέση του product manager στη Renault. Για να δούμε ποιος θα πάει…

———————————————————-

Ποδαρικό… έκανε σε παρουσίαση δημοσιογράφων για την μάρκα Audi η Ρένα Λέκκα, υπεύθυνη προϊόντων για τα Α3, Α6, Α7 και Q5. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει περάσει από VW, Citroen και Renault. Στην Audi βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο.

———————————————————-

Αυτά τα… συγκριτικά με συγκεκριμένες, πάντα μάρκες, σκοτώνουν!!!

 
———————————————————-

Έχει βουίξει η πιάτσα με την… μετωπική σύγκρουση που έχει με τρεις εισαγωγικές εταιρείες το περιοδικό Auto Τρίτη. Στο… μάτι του κυκλώνα οι μάρκες Honda, Volvo και VW.

 
———————————————————-

Στο υπουργείο Ανάπτυξης και στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Namco Πέτρος Κοντογούρης αλλά και ο αντιπρόεδρός της Νικόλαος Ρούσσης. Λέτε να γίνει κάτι και να ξεκινήσει το 2015 η παραγωγή του PONY;

———————————————————-

Νέο layout στην ιστοσελίδα της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Nissan. Δείχνει πιο σύγχρονο και λειτουργικό. Κάτι σαν τα νέα της μοντέλα δηλαδή…

———————————————————-

Γι’ ακόμα μία φορά ο Δημήτρης Καββούρης, εμπορικός διευθυντής των αυτοκινήτων της Audi στην Ελλάδα, ήταν απόλυτα κατατοπιστικός σε παρουσίαση που έκανε σε δημοσιογράφους. Ούτε κόμμα δεν του ξέφυγε!!!

———————————————————-

Αποχώρησε από την Peugeot Professionnel, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, ο Σπύρος Κοντογιώργης, Fleet Sales & LCV Manager, για να αναλάβει την αντίστοιχη θέση στην ΤΕΟREN Motors (Renault – Dacia), μέλος των επιχειρήσεων Β. Θεοχαράκη. Ο κ. Κοντογιώργης είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια υπεύθυνος πωλήσεων για τα επαγγελματικά οχήματα της VW, ενώ ήταν υπεύθυνος για τον τομέα των διαγωνισμών δημοσίου της Karenta καθώς και για τις εταιρικές πωλήσεις Audi και Volkswagen.

———————————————————-

Δυναμική επέκταση του ομίλου Σφακιανάκη στη Λάρισα καθώς από τις αρχές Μαρτίου μπήκε και στην λιανική πώληση (ως αντιπρόσωπος) των αυτοκινήτων Nissan

———————————————————-

Στο.. τρέξιμο το έριξε ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου της Θεσσαλονίκης Στέργιος Μανώλης, ο οποίος συμμετείχε στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Για του λόγου το αληθές υπάρχει και σχετική φωτογραφία!

———————————————————- 

Ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα Ford άνοιξε εντός Αττικής. Πρόκειται για την Ford Παντόπικος (ιδρύθηκε το 1952) που εδρεύει στην Ιερά Οδό 155. Με αφορμή τη συνεργασία της με την Ford, η εταιρεία έκανε και προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού με μακρόχρονη εμπειρία ειδικά στα οχήματα της μάρκας. Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο σημείο εδρεύει και κάθετη μονάδα αυτοκινήτων Volvo, ενώ λειτουργεί και εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τις Honda, Mitsubishi (και φυσικά Volvo), εξυπηρετώντας περίπου 4.000 αυτοκίνητα ετησίως.

———————————————————- 

Τρεις ραδιοφωνικές εκπομπές αυτοκινήτου βρίσκονται στον «αέρα» της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:

  • Στον METROPOLIS FM ο Δημήτρης Ταμπούρης, κάθε Κυριακή πρωί
  • Στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο Παντελής Τζερτζεβέλης «τρέχει» στο magazinο Σάββατο και Κυριακή απόγευμα μαζί με άλλους συνεργάτες.
  • Στον FOCUS FM οι Σωτήρης Βουτσελάς και Τριαντάφυλλος Τσουλφάς (Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-17:00)

 
———————————————————-

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους είχαν στελέχη της LeasePlan με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 12 χρόνων παρουσίας στην ελληνική αγορά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Φίλιππος Ζαγοριανάκος έκανε γνωστό ότι η εταιρεία του διαχειρίζεται πλέον 13.500 αυτοκίνητα και απασχολεί 82 άτομα προσωπικό ενώ στόχος είναι η 1η θέση.

———————————————————-

Η Piaggio Hellas ανακοίνωσε ότι τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Ευρώπης για το Business Unit ανταλλακτικών και αξεσουάρ 2τροχών ανέλαβε από την 1η Απριλίου Κωνσταντίνος Κοντογούρης με έδρα την Pontedera  Ιταλίας. Ο κ. Κοντογούρης ανήκει στο δυναμικό της Piaggio Hellas από το 2007 στη θέση του εμπορικού διευθυντή της εταιρείας. Έχει περάσει από μεγάλα «μαγαζιά» όπως BMW, Mercedes-Benz και Nike.

———————————————————-

THN ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

  • Μάθετε σε ποια εταιρεία έχουν μείνει οι εργαζόμενοι χωρίς αντικείμενο δουλειάς…
  • Ποιες είναι οι ακροαματικότητες των ραδιοφωνικών σταθμών Θεσσαλονίκης…
  • Πόσα τεύχη πουλάνε τα περιοδικά αυτοκινήτου…

και πολλά άλλα… Μείνετε συντονισμένοι και καλή Ανάσταση!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης