Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην Πολωνία διεξήχθη ο 7ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, αγώνας στον οποίο συμμετείχε και ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Ο συμπατριώτης μας παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σάββατο, κατάφερε και τερμάτισε στη 16η θέση στην κατηγορία WRC2.

Έχοντας δίπλα του, τον Βέλγο Fred Miclotte, ο οδηγός της Citroen DS3 R5 ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία του επέτρεψε να τερματίσει για δεύτερη συνεχή φορά στο ράλι Πολωνίας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, η Ελληνική σημαία κυμάτισε στη ράμπα του τερματισμού.

Οι Σερδερίδης και Miclotte συμμετείχαν με Citroen DS3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ράμπα του τερματισμού…
«Μετά τα χθεσινά προβλήματα(σ.σ. πρόβλημα με το πίσω διαφορικό) , το μόνο που με απασχολούσε ήταν να φέρω το αυτοκίνητο στη ράμπα. Προσπάθησα να οδηγήσω, χωρίς να σκέφτομαι το πρόβλημα. Με όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό τέτοιες ειδήσεις μας κάνουν να νοιώθουμε υπερήφανοιΚινήθηκα φυλαγμένα στην πρώτη ειδική της ημέρας (σ.σ. Κυριακή), αλλά στην Power Stage δοκίμασα να επιτεθώ. Το διασκέδασα περισσότερο, ο χρόνος βελτιώθηκε αισθητά και φτάσαμε αναίμακτα στη ράμπα του τερματισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερδερίδης.

Η επόμενη εμφάνιση του Σερδερίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει στο ράλι Γερμανίας, το οποίο θα διεξαχθεί σε ασφάλτινες επιφάνειες από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου.


Διαβάστε επίσης:
WRC: O Ogier νικητής στο ράλι της Πολωνίας

Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπεις σε βάθρο αγώνα του WRC την ελληνική σημαία...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης