Η εμβληματική ιταλική εταιρεία κατασκευής scooter, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μέσο μετακίνησης που θα λατρέψουν οι φίλοι των δύο τροχών και ιδιαίτερα αυτοί που κατοικούν στα μεγάλα αστικά κέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσπάθεια να επανακαθορίσει την έννοια του όρου «μετακίνηση», δημιουργώντας, όχι απλά ένα ακόμα νέο μέσο μεταφοράς, αλλά και ένα νέο τρόπο ζωής, όπως έκανε με τη θρυλική Vespa, η Piaggio κατασκεύασε κάτι πρωτοποριακό. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο παρέχει καινοτόμες λειτουργίες και νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης μεταξύ του ποδηλάτη, του οχήματος και του περιβάλλοντος.

Το Wi-Bike προσφέρεται σε διαφορετικά σχέδια για άντρες και γυναίκες, μπορεί να καλύψει τις πιο σύνθετες ανάγκες και σύγχρονες τάσεις μετακίνησης, υπερβαίνοντας την έννοια του ποδηλάτου με υποβοήθηση πεταλιού. Πρόκειται για ένα όχημα που καλύπτει με σφαιρικό τρόπο τις πιο προχωρημένες ανάγκες, η οποία πλέον δεν αποσκοπεί μόνο στην ικανότητα μετακίνησης, αλλά και στην ύπαρξη και ανταλλαγή πληροφοριών μέσω των πιο σύγχρονων δικτύων και τρόπων αλληλεπίδρασης με το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην τεχνολογία PMP (Piaggio Multimedia Platform), το Piaggio Wi-Bike διαθέτει μια εξαιρετικά εξελιγμένη διασύνδεση ανθρώπου-οχήματος, που εγγυάται τη συνεχή ανταλλαγή δεδομένων με ολόκληρο τον κόσμο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε από κάθε τοποθεσία και με κάθε περιβάλλον.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Wi-Bike εδώ

Και όλα τα προϊόντα Piaggio εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης