Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φτωχότερη είναι από σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια που αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Αρχοντίτση. Ο Παναγιώτης «έφυγε» σήμερα το πρωί μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Υπηρέτησε  με μοναδικό τρόπο τον ειδικό τύπο μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου για 19 ολόκληρα χρόνια (από το 1996), αποτελώντας μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές φυσιογνωμίες που πέρασαν ποτέ από το χώρο μας.

Είχε σπουδάσει μηχανολογία στο ΤΕΙ Πειραιά, ενώ ξεκίνησε την μακρά και διακεκριμένη καριέρα του στον ειδικό τύπο, ως συντάκτης στο περιοδικό Moto-Τρίτη το 1996. Συνέχισε, και πάλι στη Motor Press Hellas, στο περιοδικό Motorrad, από το 2000 έως το 2001, ενώ το 2001 δούλεψε και πάλι στο Moto-Τρίτη.

Ο Παναγιώτης Αρχοντίτσης ήταν πολύ αγαπητός δημοσιογράφος και είχε ειδικότητα στον τομέα της μοτοσικλέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρασε από όλα τα καλά «μαγαζιά»
Το 2001 έως το 2002 διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στο περιοδικό 2 Τροχοί, ενώ από το 2002 έως το 2004 βρέθηκε μέλος της σύνταξης του περιοδικού 0300, όπου και ήταν υπεύθυνος για το ένθετο Boost, που ασχολούνταν με τις βελτιώσεις στο χώρο της μοτοσικλέτας, βελτιώσεις που αποτελούσαν το  αγαπημένο του θέμα. Από το 2004 έως το 2005 κατείχε τη θέση του αρχισυντάκτη στο 0300, ενώ την περίοδο 2005-2006 ήταν διευθυντής σύνταξης στους 2 Τροχούς.

Το 2006 μεταπήδησε στις εκδόσεις της Option Press, ως διευθυντής σύνταξης στο περιοδικό Power Tecnhiques, ενώ παράλληλα ήταν διευθυντής στο portal mycar.gr. Το 2010 ίδρυσε το site Used-Moto, ενώ από το 2012 μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό Power Tecnhniques, των εκδόσεων PowerMedia.

Παράλληλα με τη συντακτική του δραστηριότητα, ο Παναγιώτης ήταν εκπαιδευτής στο σχολείο προηγμένης οδήγησης California Superbike School.

Το χόμπι το είχε κάνει δουλειά
Παθιασμένος με τη μοτοσικλέτα, το αυτοκίνητο αλλά και με τον μοντελισμό και αερομοντελισμό, με ολοκληρωμένες μηχανολογικές γνώσεις και ξεχωριστές δημοσιογραφικές ικανότητες, χαμηλών τόνων στην καθημερινή ζωή, αλλά ενθουσιώδης στην οδήγηση, ο Παναγιώτης ήταν σπάνια περίπτωση ανθρώπου. Έζησε με ένταση τη ζωή του, αγάπησε το αντικείμενο της δουλειάς του, έγραψε υπέροχα άρθρα, οδήγησε γρήγορα, φωτογραφήθηκε εντυπωσιακά, έκανε μόνο φίλους από όπου κι αν πέρασε, και έφυγε από κοντά μας μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο το πρωί της 14ης Απριλίου 2015, σε νεαρότατη ηλικία. Καλό ταξίδι φίλε μας. Έζησες σαν άρχοντας, και έτσι θα σε θυμόμαστε. 

Η κηδεία του Παναγιώτη θα γίνει την Τετάρτη 15 Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι, στο δημοτικό κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, στη Λεωφόρο Τατοΐου. 

πηγή: autotriti.gr

 

Ο Παναγιώτης Αρχοντίτσης είχε πάθος με την μοτοσικλέτα και το χόμπιο του το είχε κάνει επάγγελμα..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης