Ρωτούν τον ταξιδιώτη μοτοσυκλετιστή που είχε πάει, σίγουρα μια αρκετά φιλοσοφική και αόριστη ερώτηση, που όμως απαντάται εύκολα από τους λάτρεις των δύο τροχών. Όπως εύκολα απαντά και ο αναβάτης του σχετικού βίντεο, απλά αναρωτώμενος ..που θα βρίσκεται μετά.

Τι κι αν ο καιρός δεν είναι πάντα ιδανικός, τι κι αν βροχές και χιόνια έχουν βρεθεί στο δρόμο του; Ακόμα και όταν αυτός ο δρόμος τελειώνει και δίνει τη θέση του σε πέτρες, πάντα υπάρχει κάτι να δει που αξίζει και το οποίο δικαιολογεί την όλη «ταλαιπωρία». Το ένστικτο είναι αυτό που τον οδηγεί να ανακαλύπτει αρχαία μέρη που του ψιθυρίζουν την ιστορία τους. Να κοιτάζει τον ορίζοντα και να ανακαλύπτει πως δεν έχει τέλος. Nα ανακαλύπτει την ομορφιά εκεί που υπάρχει, ακόμα και σε πράγματα που δεν είχε προσέξει. Να συνεχίζει και να μαθαίνει να εμπιστεύεται τη θέλησή του, όσο μακρύτερο το ταξίδι τόσο μεγαλύτερη η μαγεία που κρύβεται πίσω από αυτό. Και τότε, να έχει την απάντηση στην ερώτηση που είχε πάει: – Μάλλον παντού..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν τα προωθητικά βίντεο για προϊόντα είναι όπως της Motul, τότε ξέρεις πως η μοτοσυκλέτα σου είναι έτοιμη για τα πάντα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης