Καμιά δικαιολογία δεν θα υπάρχει πλέον για αυτούς που δε φοράνε κράνος όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, χάρη στη νέα πρόταση της Feher.

Πρόκειται για ένα κράνος με ενσωματωμένο το σύστημα μιας μικρής κλιματιστικής μονάδας, η οποία ωστόσο τροφοδοτείται εξωτερικά από τη μπαταρία της μοτοσυκλέτας. Σαν σύστημα έχει ομοιότητες με εκείνα που «δροσίζουν» τους οδηγούς πολυτελών αυτοκινήτων όπως Lexus και Rolls Royce, ενώ δεν πρόκειται για απλά ένα ανεμιστηράκι που πετάει παγωμένο αέρα. Το ACH-1 επιτρέπει την ομοιόμορφη διάχυση του ψυχρού αέρα μες τους αεραγωγούς του κράνους οι οποίοι έχουν φτιαχτεί από ένα ειδικό σωληνωτό υλικό ονόματι Tubular Spacer Fabric.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι να πέφτει η θερμοκρασία μες το κράνος κατά 5.5 με 8.5 βαθμούς Κελσίου, χωρίς ωστόσο να έχει τις παρενέργειες της.. ψύξης. Ανάμεσα στα καλά του είναι η πλήρης συμμόρφωση με τις προδιαγραφές ασφαλείας DOT και ECE 22.05. Στα αρνητικά του είναι ότι δεν ενδείκνυται η χρήση του στη… βροχή, ενώ και η χρήση ακριβών υλικών προς ελάττωση βάρους (Fiberglass με Kevlar) έχει τις επιπτώσεις στην τιμή που φτάνει τα 514 ευρώ.  Το σίγουρο είναι πως… ξεχωρίζει και.. δροσίζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης