Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα από τα αυτοκίνητα που θα απασχολήσουν τους επόμενους μήνες την αγορά των οχημάτων ελευθέρου χρόνου είναι το ολοκαίνουργιο Suzuki Jimny.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ιαπωνικό μοντέλο ήδη έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και οι συζητήσεις γύρω από αυτό μαζί με τη… ζήτηση έχουν αρχίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 17.000 ευρώ

Στην Ελλάδα το Jimny είναι ένα από τα πιο αγαπητά στο αγοραστικό κοινό αυτοκίνητα 4×4. Ως εκ τούτου, είναι
Με τέτοια τιμή (εκτός απροόπτου) το Jimny έχει πολύ μέλλον…λογικό ο κόσμος να θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Επίσημα, αναλυτικές πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις αρχές Ιουλίου, ωστόσο αυτό που… καίει είναι η τιμή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, η τιμή του Jimny θα κυμαίνεται κοντά στα 17.000 ευρώ, ποσό που θα δικαιολογείται από τον εξοπλισμό με τον οποίο θα εφοδιάζεται.


Μόλις 200 αυτοκίνητα

Ωστόσο, εκτός από την τιμή ενδιαφέρον έχει ο χρόνος παράδοσης που θα έχει στην Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί ακόμα και… βύσμα για να πάρεις γρήγορα το νέο JimnyΕλλάδα. Και αυτό διότι λόγω της παγκόσμιας ζήτησης η παραγωγή δεν θα μπορεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες του κοινού.

Στη χώρα μας η εισαγωγική εταιρεία έχει καταφέρει ήδη να εξασφαλίσει 200 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του χρόνου, τα οποία θεωρείται δεδομένο πως θα πουληθούν σε λιγότερο από έναν μήνα από τη στιγμή που το Jimny κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες.

Αυτό θα συμβεί αμέσως μετά το καλοκαίρι, που σημαίνει πως η διαθεσιμότητα θα είναι μόλις 50 αυτοκίνητα τον μήνα…

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Suzuki πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης