Σε μια προσπάθεια να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων αμείωτο, η φημισμένη ιταλική εταιρεία κατασκευής hypercar, δίνει στη δημοσιότητα με δόσεις τις πρώτες εικόνες του νέου cabrio υπερ-αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Huayra Roadster, η οποία όπως επιβεβαίωσε η Pagani θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο. Όπως έχει γίνει γνωστό, το εξωτικό όχημα φέρει σκληρή οροφή από carbon, η οποία αφαιρείται και αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα σε συγκεκριμένα τμήματα του εσωτερικού. Επιπλέον, διαθέτει αεροδυναμικά πτερύγια στα πίσω φώτα και τεράστιο διαχύτη.

Το βάρος του αυτοκινήτου είναι κατά 50 κιλά μειωμένο σε σχέση με αυτό της Huayra Coupe, χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων, μαγνησίου και τιτανίου. Για την κίνηση φροντίζει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V12 biturbo κινητήρα της AMG, με τις επιδόσεις να είναι εκπληκτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατασκευή του μοντέλου θα γίνει στο νέο εργοστάσιο της Pagani, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις παλιές εγκαταστάσεις, στην περιοχή San Cesario Sul Panaro της Μόντενα. Η Huayra Roadster θα εγκαινιάσει την καινούργια μονάδα παραγωγής, με τον Horacio Pagani, τους γιους του και το προσωπικό να περιμένουν με ανυπομονησία εκείνη την μέρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης