Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αν αναζητούσατε ένα όχημα που μπορεί να μεταφέρει έως 7 άτομα, όλες τις αποσκευές σας, τον αθλητισμό εξοπλισμό, ακόμη και τα ποδήλατα των παιδιών και συγχρόνως να διαθέτει τα πιο προηγμένα συστήματα και να μην καταναλώνει πολύ καύσιμο, το νέο SUV της Ford είναι το ιδανικό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Explorer Plug-In Hybrid, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις top εκδόσεις ST-Line και Platinum, έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στην κατηγορία του «απογειώνοντας» τους τομείς της άνεσης και της πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοποιώντας στον μέγιστο βαθμό τις εντυπωσιακές εξωτερικές διαστάσεις του, το πολυτελές SUV της Ford προσφέρει άπλετους χώρους για μέχρι και 7 ενήλικους επιβάτες. Το πορτμπαγκάζ φθάνει έως τα 2.274 λίτρα, ενώ τα καθίσματα «Easy Fold» με σύστημα «Power Raise» για την τρίτη σειρά διευκολύνουν τη μετατροπή του χώρου για οποιονδήποτε συνδυασμό επιβατών και αποσκευών.

Η πλουσιότερη εξοπλιστικά έκδοση φέρει θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός ηλεκτρικά καθίσματα με λειτουργία μασάζ, ασύρματη φόρτιση smartphone, θερμαινόμενο τιμόνι, αναδιπλούμενα σκιάδια στη δεύτερη σειρά, φιμέ κρύσταλλα, ηχοσύστημα 14 ηχείων ισχύος 980-watt της B&O, πέντε πρίζες 12-volt, δύο θύρες USB, 12 ποτηροθήκες και σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών (Tri-Zone Climate Control).

Η οθόνη αφής των 10,1 ιντσών προβάλλει κάθε πληροφορία, το στάνταρ FordPass Connect επιτρέπει στον κάτοχο να ελέγχει από απόσταση ορισμένες λειτουργίες του οχήματος μέσω του κινητού τηλεφώνου, να εντοπίζει τους σταθμούς φόρτισης και να τσεκάρει το όχημα.

 

Το 7θέσιο plug-in υβριδικό SUV της Ford έφθασε στη χώρα μας

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης