Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η Kosmocar AE, γενικός εισαγωγέας της VW στην Ελλάδα, και η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Protergia προσφέρουν ένα άκρως ελκυστικό πακέτο για το e-up!, που θα εκτιμήσουν δεόντως οι καταναλωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, το ηλεκτροκίνητο λιλιπούτειο μοντέλο της γερμανικής φίρμας διατίθεται στην τιμή των 19.950 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ταχυφορτιστή AC wallbox.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Protergia παρέχει δωρεάν την ενέργεια για τη φόρτιση του αυτοκινήτου για έναν χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι, μετά την αγορά του e-up! και για 12 ολόκληρους μήνες, ο κάτοχος δεν θα χρειαστεί να βάλει το… χέρι στην τσέπη. Οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς οι ιδιοκτήτες θα λάβουν ειδικό τιμολόγιο και έως 21% έκπτωση στις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού τους.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο up! φέρει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 82 ίππων που λαμβάνει ενέργεια από μία μπαταρία  ιόντων λιθίου, η οποία φορτίζει από απλό οικιακό δίκτυο σε περίπου 9 ώρες και από ταχυφορτιστή σε ποσοστό 80% σε 30 λεπτά. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης (normal, eco και eco+), με την αυτονομία να κυμαίνεται από 130 έως 160 χιλιόμετρα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης