Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το ακριβοθώρητο hypercar της γαλλικής φίρμας με την εκπληκτική εμφάνιση, τα πλήρως εξατομικευμένα στοιχεία και τις καταιγιστικές επιδόσεις, είναι έτοιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bugatti ανακοίνωσε επίσημα ότι το επόμενο διάστημα θα παραδοθούν στους πάμπλουτους πελάτες οι πρώτες μονάδες της Divo. Τα αυτοκίνητα βγήκαν από το εργοστάσιο του Molsheim και πολύ σύντομα θα βρίσκονται στις επαύλεις των εκλεκτών κατόχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την γαλλική μάρκα, η Divo είναι κάτι περισσότερο από ένα υπεραυτοκίνητο. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Stephan Winkelmann, έκανε λόγο για ένα αριστούργημα της αυτοκινητοβιομηχανίας που συμβολίζει τη νέα εποχή.

Διακρίνεται για την απίστευτη αεροδυναμική, τα εξωπραγματικά επίπεδα πρόσφυσης, τα ασύλληπτα ποσά κάθετης πίεσης στις υψηλές ταχύτητες, το κατασκευασμένο στο χέρι εσωτερικό και φυσικά, τον πανίσχυρο W16 8.0 quad-turbo κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

Σε σχέση με τη Chiron, η Divo έχει χαμηλότερη τελική ταχύτητα (μόλις 380 χλμ./ώρα!), αλλά ανεβάζει με τέτοιους ρυθμούς στροφές που πραγματικά κόβει την ανάσα οδηγού και συνοδηγού.

Αν ενδιαφέρεστε να την αποκτήσετε, δυστυχώς είναι αργά. Και οι 40 μονάδες έχουν βρει ήδη ιδιοκτήτη. Όλοι τους έχουν προπληρώσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την αγορά. 

Διαβάστε επίσης: Η Bugatti των 1.500 ίππων και των 5 εκατ. ευρώ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης