Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Πεκίνο – τέσσερις προορισμοί σε τρεις ηπείρους σε πέντε ημέρες. Η βαυαρική φίρμα προγραμματίζει μία μοναδική παρουσίαση στο πλαίσιο του προγράμματος BMW Vision iNEXT World Flight.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι των διεθνών μέσων ενημέρωσης θα επιβιβαστούν στο πιο προηγμένο και αποδοτικό cargo αεροσκάφος της κατηγορίας του – ένα Boeing 777F από τον στόλο της Lufthansa Cargo – για να γνωρίσουν το όραμα της μελλοντικής μετακίνησης που ενσαρκώνει το BMW Vision iNEXT.

Η Lufthansa και η BMW συνεργάστηκαν στενά για να κάνουν πραγματικότητα μία εκπληκτική ιδέα προϊοντικής και τεχνολογικής παρουσίασης. Το πρωτοποριακό όχημα θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το μέλλον του BMW Group στο πλαίσιο μιας αποκλειστικής φιλοσοφίας κλειστής αίθουσας που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση περιλαμβάνουν την εγκατάσταση καλωδιώσεων μήκους άνω των 7,5 χιλιομέτρων, ενώ 78.000 LED ενσωματωμένα σε 165 μονάδες video και δέκα προβολείς φωτεινότητας 13.000 ANSI lumen θα φωτίσουν ένα σόου στο εσωτερικό του Boeing που αναμένεται να … απογειώσει όλες τις αισθήσεις.

Περίπου 30 τόνοι υλικού θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της πλατφόρμας που θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του BMW Vision iNEXT. Η πρόκληση για τους μηχανικούς και ειδικούς ήταν όχι μόνο να οργανώσουν μία παρουσίαση που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναζήσει οι παριστάμενοι, αλλά και να εξασφαλίσουν την απογείωση του δημιουργήματός τους.

Η εξωτερική μεταμόρφωση του αεροσκάφους είναι εμπνευσμένη από τη σχεδίαση εσωτερικού που δημιουργήθηκε για την παρουσίαση του αυτοκινήτου. Και αυτή θα είναι η περιβολή του Boeing 777F της Lufthansa Cargo όταν απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μονάχου στις 9 Σεπτεμβρίου και περάσει κατά σειρά από Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Πεκίνο, πριν επιστρέψει στη βάση του, στη Φρανκφούρτη, στις 14 Σεπτεμβρίου.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης