Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Οτιδήποτε αφορά τη Bugatti είναι πανάκριβο. Εκτός από εξωτικά αυτοκίνητα, η περιβόητη φίρμα από το Molsheim, διαθέτει στην γκάμα της μια σειρά εκπληκτικών αξεσουάρ, που κοστίζουν μια περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συλλογή «Bugatti Lifestyle» περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων κι ένα ξεχωριστό μπιλιάρδο. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ισπανική εταιρεία IXO, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, τιτάνιο και ανθρακονήματα, ενώ οι τρύπες είναι επενδυμένες στο εσωτερικό με δέρμα υψηλής ποιότητας και καλύπτονται περιμετρικά από ανοξείδωτο ατσάλι.

Η βάση για τις στέκες είναι επίσης από carbon και αλουμίνιο και στο κέντρο υπάρχει μια ψηφιακή οθόνη που προβάλλει πληροφορίες για το σκορ. Οι προδιαγραφές του μπιλιάρδου είναι αντίστοιχες των τραπεζιών που χρησιμοποιούνται στα κορυφαία τουρνουά. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 κομμάτια, όλα χειροποίητα

Βέβαια, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το σύστημα ισορροπίας. Η Bugatti σκέφτηκε ότι αρκετοί από τους πελάτες διαθέτουν γιοτ, οπότε έφτιαξε έναν ειδικό μηχανισμό με γυροσκοπικούς αισθητήρες που κρατούν σταθερά τα πόδια ακόμη και στην ανοικτή θάλασσα, εξουδετερώνοντας τις όποιες κινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραπέζι μπιλιάρδου της Bugatti θα παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες. Για να το αποκτήσει κάποιος πρέπει να βγάλει από τον λογαριασμό του 250.000 ευρώ.

Μαζί θα λάβει ένα σετ καθαρισμού και βαλιτσάκι για τις μπάλες.

Οι παραδόσεις των πέντε πρώτων τραπεζιών έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.

Φυσικά, το sold out είναι θέμα χρόνου.

Αυτή είναι η βάση για τις στέκες.

Πραγματικά απίστευτο τραπέζι.

Ακόμη και η στέκα είναι από carbon και αλουμίνιο.

Ακόμη και στη φουρτούνα το τραπέζι παραμένει σταθερό πάνω στο κατάστρωμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H 300η Bugatti Chiron κοστίζει 3 εκατ. ευρώ

Αυτό είναι το πιο όμορφο hypercar της χρονιάς

Ποια μάρκα αυτοκινήτων έχει τη δική της σαμπάνια;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης