Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες. Κάθε μία είναι εξατομικευμένη σύμφωνα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Προσφέρεται στις εκδόσεις Sport, Pur Sport και Super Sport 300+ και η κατασκευή γίνεται στο εργοστάσιο του Molsheim από εξειδικευμένους μηχανικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Chiron είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό χειροποίητη και η κατασκευή της ξεκίνησε στο γαλλικό εργοστάσιο το 2016. Πρόσφατα, βγήκε από τις εγκαταστάσεις η μονάδα με αριθμό παραγωγής 300.

Το αυτοκίνητο ήταν μια Chiron Pur Sport. Ο πελάτης επέλεξε να βαφτεί το αμάξωμα στη μαύρη απόχρωση «Nocturne» με φινίρισμα «Grey Carbon», τροχούς σε «Gun Powder» και το λογότυπο σε «Gris Rafale». Το κάλυμμα του κινητήρα είναι από εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό ανθρακόνημα, ενώ πίσω δεσπόζει η τεράστια πτέρυγα με το όνομα Bugatti. Πραγματικά εκπληκτικό αυτοκίνητο

Για την καμπίνα, ο κάτοχος επέλεξε δέρμα «Beluga Black», επενδύσεις από Alcantara και χειροποίητες ραφές για να κάνουν αντίθεση με τα διακοσμητικά επίσης σε «Gris Rafale». Στα προσκέφαλα των εντυπωσιακών καθισμάτων είναι ραμμένο το σχέδιο του Rembrandt Bugatti – αδερφού του ιδρυτή της μάρκας Ettore – το οποίο απεικονίζει έναν ελέφαντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 300η Chiron Pur Sport κοστίζει 3 εκατομμύρια ευρώ και τροφοδοτείται από τον W16 8.0 λίτρων κινητήρα με τα τέσσερα turbo. Αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 5,5΄΄ και τα 0-300 σε 12΄΄.

Εντυπωσιακά carbon κεραμικά φρένα

Ελάχιστοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν την τύχη να ακουμπούν αυτό το τιμόνι

Το μαύρο γυαλιστερό χρώμα προσθέτει μια επιθετικότητα στο αμάξωμα

Το θηριώδες μοτέρ καλύπεται απο γυαλί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκανε δώρο στη γυναίκα του μια Bugatti Chiron

Κάθε πότε γίνεται το service σε μια Bugatti;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης