Στο βορειότερο τμήμα της Σκανδιναβίας, κάπου ανάμεσα σε Σουηδία και Φινλανδία, πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο οι δοκιμές εξέλιξης του πολυαναμενόμενου Super Sport SUV της Ferrari.Το πρώτο SUV που βγαίνει από το Maranello.

Οι μηχανικοί και δοκιμαστές της ιταλικής φίρμας συγκεντρώνουν δεδομένα σε ένα από τα πιο παγωμένα μέρη της Ευρώπης. Στόχος τους είναι να αξιολογήσουν βασικά τμήματα του αυτοκινήτου σε πολικές συνθήκες και συγκεκριμένα τη λειτουργία της ανάρτησης, του συστήματος τετρακίνησης και του κλιματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ιταλοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά στις προδιαγραφές της Purosangue, ωστόσο είναι βέβαιο πως πρόκειται για ένα όχημα που μπορεί να κινηθεί το ίδιο αποτελεσματικά τόσο σε ασφάλτινες διαδρομές όσο και στις παγωμένες επιφάνειες της Σκανδιναβίας.

H Purosangue είναι αυτή που εγκαινιάζει την επαναστατική πλατφόρμα της Ferrari, μία πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει από V6 έως V12 μοτέρ, υβριδικά σύνολα και τετρακίνητα ή πισωκίνητα μοντέλα με 2 ή τέσσερις θέσεις.

Το μοντέλο αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα προς τα τέλη του 2021, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν επιβεβαιώνεται, το πρώτο SUV με το σήμα του cavallino rampante θα τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο υψηλής απόδοσης, συνδυάζοντας ένα V8 μοτέρ με ηλεκτροκινητήρες.

 

 

Φωτo-βίντεο: stephanbarral (instagram)

 

Πουλήθηκαν όλες οι Ferrari για το 2021

Βάζει πλώρη για ηλεκτρικό SUV η Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης