Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep, τα αυτοκίνητο με την ξεχωριστή εμφάνιση, το καθαρόαιμο 4Χ4 με την προηγμένη τεχνολογία, είναι πλέον ακόμα πιο προσιτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jeep πρόσθεσε στην γκάμα του Renegade 4xe την έκδοση Longitude, η οποία ξεκινά από τα 37.900 ευρώ, ενώ για όλες τις υπόλοιπες (Limited, 80th Anniversary, S και Trailhawk) υπάρχει έκπτωση 1.900 ευρώ.

Το plug-in υβριδικό Renegade προσφέρεται σε επίπεδα απόδοσης με 190 και 240 ίππους και τετρακίνηση.

Διαθέτει δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρική για 50 χιλιόμετρα αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9 λτ./100 χλμ.) στην υβριδική 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια.λειτουργία. Παράλληλα, όλες οι εκδόσεις συνεχίζουν να απαλλάσσουν τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου χρήσης, ενώ και τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renegade 4xe διακρίνεται για τη μοντέρνα εμφάνιση, είναι ιδανικό τόσο για καθημερινές μετακινήσεις όσο και για off-road εξορμήσεις. Χάρη στον συνδυασμό κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικού μοτέρ, μπορεί να καλύψει μεγάλες αποστάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσφέρεται σε πέντε εξοπλιστικά πακέτα.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού (ADAS), αυτόματα φώτα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,4 ιντσών που διαθέτει δυνατότητα mirroring μέσω των εφαρμογών Apple Car Play και Android Auto και πολλά ακόμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο καλά τα καταφέρνει στα χιόνια το plug-in υβριδικό Jeep Renegade 4Xe;

Πότε θα έρθει στην Ευρώπη το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler;

Οι τιμές του Jeep Gladiator στην Ελλάδα

 

 
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης