Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το circuit Magny-Cours, η BMW Γαλλίας ανακοίνωσε μια μοναδική προσφορά που θα εκτιμήσουν οι πελάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντιπροσωπεία της βαυαρικής φίρμας θα ανοίξει σύντομα τα βιβλία παραγγελιών για την ειδική έκδοση της M4. Το αυτοκίνητο φέρει τα διακριτικά Magny-Cours Edition και εξοπλίζεται με το πακέτο Competition Package, περιλαμβάνοντας επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία και σπορ χαρακτηριστικά.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με τις χαρακτηριστικές ρίγες του τμήματος Μ στο πλάι να δίνουν έναν αγωνιστικό τόνο. Επιπλέον, φέρει ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών, σταθερή πίσω πτέρυγα και αεροδυναμικά βοηθήματα από carbon, ανάρτηση Adaptive M με νέα ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές δοκούς, carbon κεραμικά φρένα, διαφορικό Active M Differential, καθώς και σύστημα ελέγχου ευστάθειας με τρία προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Sport, Sport+).    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον εξαιρετικό εξακύλινδρο 3.0 Twin Power Turbo κινητήρα απόδοσης 450 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματου διπλού συμπλέκτη. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, με την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου να έχει βελτιωθεί χάρη στις αναβαθμίσεις των μηχανικών.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της M4 Magny-Cours Edition είναι ότι προσφέρεται με ένα εκπληκτικό πακέτο. Όποιος λοιπόν δώσει τα 180.000 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά, θα λάβει ως δώρο την ειδική έκδοση του superbike BMW 1000 RR και ένα ρολόι χειρός του γάλλου κατασκευαστή BRM.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης