Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Γαλλία είναι κάποιες από τις χώρες που θα υποδεχθούν πρώτες το καινούριο Qashqai και συγκεκριμένα την επετειακή έκδοση Premiere Edition, η οποία θα λανσαριστεί πριν τις απλές εκδόσεις του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nissan Qashqai Premiere Edition είναι πλήρως εξατομικευμένο και φουλ εξοπλισμένο.

Προσφέρεται σε τρία χρώματα (New Blue, Pearl Grey και Pearl White) με μαύρη ή γκρι απόχρωση στην οροφή, φέρει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, φινιρίσματα σε ματ ασημί και φώτα LED Matrix.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η κεντρική οθόνη αφής, το σύστημα ProPilot με Drive Assist, η βάση ασύρματης φόρτισης για smartphone, το head-up display, το Στην Ελλάδα το νέο Qashqai αναμένεται αρχές Ιουνίου.σύστημα πλοήγησης, η περιμετρική κάμερα 360 μοιρών και οι τέσσερις θύρες USB ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης. Φυσικά δεν λείπουν τα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού, όπως τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και η λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του Qashqai Premiere Edition με τον 1.3 turbo mild hybrid κινητήρα βενζίνης και μηχανικό κιβώτιο ξεκινά στη Βρετανία από 29.270 λίρες. Με το αυτόματο κιβώτιο ανεβαίνει στις 31.790 λίρες.

Στη Γερμανία το 1.3 DIG-T 140 PS κοστίζει 35.440 ευρώ, ενώ στη Γαλλία οι τιμές ξεκινούν από 36.240 ευρώ.

Στάνταρ η πανοραμική γυάλινη οροφή στην έκδοση Premiere Edition.

Ψηφιακές οθόνες και νέας γενιάς head-up display στο παρμπρίζ.

 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai;

Με Wi-Fi το νέο Nissan Qashqai

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης