Από την πρώτη θέση ξεκίνησε τον αγώνα στο Μονακό ο Daniel Ricciardo και στην ίδια κατάφερε να Ricciardo, Vettel και Hamilton ανέβηκαν στο βάθρο του Μονακότερματίσει ο πιλότος της Red Bull. Ο Αυστραλός οδήγησε με το δικό του… ήρεμο τρόπο, δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα (με εξαίρεση κάποια θέματα με τον κινητήρα που όμως αντιμετωπίστηκαν) και απέδειξε πως δεν βρίσκεται τυχαία ανάμεσα στους κορυφαίους πιλότους.

Πίσω του τερμάτισε ο Vettel με τη Ferrari ενώ ο Hamilton με το μονοθέσιο της Mercedes συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών στον αγώνα που διεξήχθη στο Πριγκιπάτο. Μετά τα αποτελέσματα στο Μονακό, ο Hamilton διατήρησε την πρώτη θέση με 110 βαθμούς, ο Vettel μείωσε έχοντας 96 ενώ ο Ricciardo βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 72 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ricciardo ήταν ο άρχοντας του Μονακό

Η δεκαδα
Ο Verstappen ξεκίνησε 20ος και τερμάτισε 9οςΠιο πίσω ακολούθησαν οι Raikkonen, Bottas με Ferrari και Mercedes αντίστοιχα, ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Ocon (Force India), Gasly (Toro Rosso), Hulkenberg (Renault), Verstappen (Red Bull) και Sainz (Renault).

Άτυχος του αγώνα αποδείχτηκε ο Alonso που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με πρόβλημα στον κινητήρα και ενώ ήταν σίγουρο πως θα τερμάτισε στην δεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στον Καναδά το διάστημα 8-10 Ιουνίου.

Για να δείτε τη βαθμολογία των οδηγών πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε τη βαθμολογία των κατασκευαστών πατήστε ΕΔΩ
Τα αποτελέσματα από το γκραν πρι στο Μονακό

Όπως ξεκίνησαν οι πιλότοι τον αγώνα με την ίδια σειρά τερμάτισαν (οι 6 πρωτοι)
Η σύγκρουση στον 72ο γύρο με τους Leclerc και Hartley
O Vettel τερμάτισε στην 2η θέση

Σαμπάνια από το παπούτσι του νικητή...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης