Μονοπωλεί την επικαιρότητα το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στο Στρόβολο της Κύπρου τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. 

Η Αστυνομία με συντονισμένα βήματα και με γνώμονα το ευαίσθητο της όλης υπόθεσης, αφού μοναδικός μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος ήταν ο ανήλικος γιος του ζεύγους, συνεχίζει τις έρευνες και την εξέταση τεκμηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λήψη καταθέσεων και η αξιολόγηση τεκμηρίων συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο για τρίτη μέρα.

Κλειδί θεωρείται η κατάθεση του 15χρονου γιου, πράγμα που θα γίνει σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού ούτε χθες έγινε. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής το οποίο έχει τεθεί στο μικροσκόπιό τους.

Αυτό που αναζητείται ακόμη είναι το φονικό όπλο, το μαχαίρι δηλαδή, με το οποίο ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν τις φονικές μαχαιριές στο άτυχο ζεύγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις χθες αργά το απόγευμα η Αστυνομία έδωσε και επίσημα τα ονόματα του φονευθέντος ζεύγους στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον καθηγητή της Αγγλικής Σχολής Γιώργο Χατζηγεωργίου και την υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας Νίτσα Σεργίου. Η επίσημη ενημέρωση οικείων και συγγενών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Εκπροσώπου τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η Αστυνομία και οι ανακριτές έχουν σχηματίσει εικόνα η οποία τους κατευθύνει χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι τώρα, τρία 24ωρα μετά σαφής και ξεκάθαρη ένδειξη για οτιδήποτε.

Επιστημονικές εξετάσεις σε τεκμήρια και τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, καθώς και έρευνες σε τραπεζικούς λογαριασμούς δεν αποκλείεται να δώσουν περαιτέρω φως στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών τα ρούχα του 15χρονου

Ένα στοιχείο που εξετάζεται είναι πως ο 15χρονος γιος των θυμάτων ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες, ενώ φορούσε μόνο το εσώρουχό του, δίνοντας την εξήγηση ότι το πάνω μέρος της πυτζάμας αφαιρέθηκε όταν ένας εκ των δραστών τον τράβηξε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, ενώ το παντελόνι το αφαίρεσε λόγω ζέστης όταν τον κρατούσαν κλεισμένο. 

Τα ρούχα του όπως και άλλα αντικείμενα από το σπίτι εξετάζονται από τις αρχές. 

 Δεν αποκλείεται σήμερα Σάββατο ο 15χρονος γιος να κληθεί εκ νέου να δώσει κατάθεση στις αρχές.

Την Κυριακή το τελευταίο αντίο στο ζευγάρι που δολοφονήθηκε

Την Κυριακή στις 15.00 στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία το ζευγαριού που δολοφονήθηκε. 

Πηγή: sigmalive.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης