Πάρτε μία γεύση από τα καλοκαιρινά t-shirt του E-shop του zougla.gr

Το E-shop του zougla.gr σας προσφέρει τα εξαιρετικής ποιότητας και ραφής μπλουζάκια Peter Golding, με κεντημένη την ελληνική σημαία από 1080 πανέμορφες πούλιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιότητα υφάσματος εξαιρετική, υποδειγματική ραφή και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, σε τιμή δώρου. Το t-shirt των 79 ευρώ μπορείτε να το αποκτήσετε στη μοναδική τιμή των 9,90 ευρώ στο E- shop του zougla.gr.

Ο Peter Golding, δημιούργησε το πρώτο Jean το 1970. Είναι ένας από τους πλέον διάσημους σχεδιαστές μόδας. Δημιούργησε το πρώτο «stretch denim Jean» το 1978. Έχει χαρακτηριστεί από το Fashion Weekly ως ο “Eric Clapton του Τζην”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2004 κλήθηκε από την Βασίλισσα των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ σε αναγνώριση της συμβολής του στο Βρετανικό σχεδιασμό. Το 2004 έντυσε τον Σάκη Ρουβά για τη Eurovision.

Από τα χέρια του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσική σκηνής όπως : The Rolling Stones, Mick Jagger, Rod Stewart, Queen, Britt Ekland, Twiggy, Yoko Ono, David Bailey, Bianca Jagger, David Bowie, Joan Collins, David Niven, Mary Quant, the Princess of Wales, Cliff Richard, Cilla Black, Ava Gardner, Marlon Brando, Bryan Ferry, Dudley Moore, Richard Burton, Adam Ant, Ossie Clark, Julie Christie, Jerry Hall, Jack Nicholson, Ringo Starr, Liza Minnelli, Amanda Lear, Zandra Rhodes, Cher κ.α.

Επισκεφτείτε το e-shop του zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης