Συντονιστείτε στο zougla radio και δείτε live την υπαίθρια γιορτή στην περιοχή της Κηφισιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν η αρχή της υλοποίησης ενός σχεδίου αντιστοιχεί στο μισό της διαδρομής, τότε σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου, έχουμε πετύχει μία πρώτη νίκη.

Η διοργάνωση του μεγάλου ραντεβού μεταξύ καταναλωτών-παραγωγών, μέσω Διαδικτύου και της zougla.gr, με τη συνδρομή των Δήμων Νευροκοπίου και Κηφισιάς, είναι πια γεγονός.

Οι παραγωγοί διανέμουν από τις 08:00 το πρωί 150 τόνους πατάτας στους καταναλωτές, οι οποίοι φρόντισαν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της zougla.gr να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταναλωτές ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικά μηνύματα για την ημέρα και την ώρα παραλαβής της ποσότητας που παρήγγειλαν.  Ενημερώθηκαν επίσης ότι θα πρέπει να σεβαστούν το πρόγραμμα διανομής, ώστε να αποφευχθούν οι εκνευρισμοί και το πανδαιμόνιο. Όλα μπορούν να γίνουν πολιτισμένα, ήρεμα και αποτελεσματικά.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς οργανώθηκε και ο τρόπος με τον οποίο θα κυλήσει, επί δύο ημέρες, η διανομή του προϊόντος από τους παραγωγούς.

Με ειδικό συνεργείο για την κοπή των αποδείξεων, ώστε να μην υπάρξει ούτε μία σκιά, ούτε μία υποψία για τον νόμιμο χαρακτήρα της διαδικασίας αυτής.

Με ειδικό συνεργείο ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα παροχής αναψυκτικών και μικρογευμάτων με κεντρικό έδεσμα την πατάτα στους πολίτες – καταναλωτές.

Με ειδική εξέδρα όπου εγκαταστάθηκε μικροφωνική εγκατάσταση, ώστε να δημιουργηθεί μία καλή και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η διανομή θα συνεχιστεί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου και θα επαναληφθεί την Κυριακή από τις 08:00 έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Που και πώς θα διεξαχθεί η διανομή της πατάτας Νευροκοπίου:

H γιορτή ξεκίνησε. Από νωρίς, εκατοντάδες καταναλωτές καταφτάνουν στο προκαθορισμένο σημείο διανομής της πατάτας Νευροκοπίου από τους παραγωγούς, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της zougla.gr.

Οι παραγωγοί θα διανείμουν -με σειρά προτεραιότητας- τους 150 τόνους ποιοτικής πατάτας το Σάββατο και την Κυριακή. Η επόμενη διάθεση και παράδοση πατατών Νευροκοπίου θα γίνει το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

Αν ο βασικός σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η διανομή φθηνής και ποιοτικής πατάτας στον καταναλωτή απευθείας από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες και παρασιτικούς μηχανισμός, ένας δεύτερος αλλά εξίσου σημαντικός σκοπός είναι η διανομή αυτή να υλοποιηθεί χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς σε ένα κόσμιο περιβάλλον.

Η zougla.gr βρίσκεται στο πλευρό του παραγωγού και του καταναλωτή!

Πρόσκληση σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων

Η zougla.gr απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς που σκέπτονται να διαθέσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται αλλά και την πλατφόρμα της για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τα προϊόντα μέσω της zougla.gr και μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερομένους παραγωγούς θα μπορούν να διατίθενται στις χαμηλότερες δυνατές τιμές παραγωγού, ενώ οι καταναλωτές θα πληροφορούνται σε καθημερινή βάση και με πάσα λεπτομέρεια τον τόπο και τον ακριβή χρόνο διάθεσης των προϊόντων καθώς και τις τιμές και τις προσφερόμενες συσκευασίες.

Με λίγα λόγια, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα προσφέρεται να αποκαταστήσει την επικοινωνία που χρειάζεται μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. Η διαδικασία αυτή, διαυγής και αξιόπιστη, διασφαλίζει τόσο τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές.

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή και τη συν- οργάνωση μιας τέτοιας κίνησης μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 09.00 έως τις 17.00 στην Αγγελική Πλουμαρτοπούλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης