Αγωγή κακοδικίας με την οποία διεκδικούσε χρηματική αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ από τον πρώην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γεώργιο Οικονόμου, είχε ασκήσει ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου Κακοδικίας την 6η Δεκεμβρίου 2004, ο προσωρινά κρατούμενος, πρόεδρος της ΜΚΟ, και πρώην εκδότης της «Εξόρμησης», Γιώργος Τζεβελέκος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Δημοκρατική», στην οικία του κατηγορούμενου στην Ιαλυσό, είχε διενεργηθεί έρευνα παρουσία του ως άνω Εισαγγελέα, του πρώην διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κ. Ναπ. Βλάσση και δύο αστυνομικών, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτριας παιδικού σταθμού, που τον έφερε να κατέχει πιστόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, το πιστόλι το είχε δει σε επίσκεψή του κ. Τζεβελέκου στον σταθμό με τη σύζυγό του, το παιδί του κι ακόμη ένα άτομο. Έτσι ενημέρωσε τον Εισαγγελέα, που αποφάσισε να διενεργήσει κατ‘ οίκον έρευνα.

Η αγωγή του κ. Τζεβελέκου κατά του Εισαγγελικού Λειτουργού έκλεισε την 1η Απριλίου 2005 με σύμφωνο συμβιβασμού. Ο Εισαγγελέας κ. Οικονόμου είχε δηλώσει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να μειώσει την τιμή και την υπόληψη του δημοσιογράφου και ότι ενήργησε την κατ‘ οίκον έρευνα βάσει προφορικών καταγγελιών τρίτων που αποδείχτηκαν ανακριβείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης