«Αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο» προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε την Κυριακή, σε βαλτώδη περιοχή στον Κατσικά, σε απόσταση 800 μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του νεαρού.

Η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής έριξε φως στην υπόθεση, καθώς όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι ο 20χρονος Βαγγέλης έδωσε τέλος στη ζωή του -κόβοντας τις φλέβες του- την ημέρα που εξαφανίστηκε, δηλαδή στις 6 Φεβρουαρίου. Όπως διαπιστώθηκε επίσης από την ιατροδικαστική έρευνα, ο Βαγγέλης, κατά πάσα πιθανότητα αυτοκτόνησε μία με δύο ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του νεαρού έχει ορίσει δικό της πραγματογνώμονα, στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών και συνθηκών θανάτου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέος γύρος ερευνών

Από σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος ερευνών, με καταθέσεις και μαρτυρίες, που θα έχει ως στόχο να βρεθούν οι βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Με εισαγγελική παρέμβαση, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός και η έρευνα ξεκινά από μηδενική βάση. Ως εκ τούτου, αναμένεται να επεκταθεί ο κύκλος των προσώπων που ερευνώνται για πιθανή σχέση με την υπόθεση. Παράλληλα, στον «χορό» των ερευνών έχει μπει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς αστυνομικοί του Σώματος αναζητούν διαχειριστές ιστοσελίδας που καταφέρονται με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον του φοιτητή. Οι διαχειριστές, εκτιμά η Δίωξη, ενδεχομένως να εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στον θάνατο του 20χρονου.

«Ο διευθυντής γνώριζε»

Σε πρωινές του δηλώσεις, ο θείος του, Μάριος Μυρωνάκης, επέρριψε ευθύνες στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, εκτιμώντας ότι εκείνος γνώριζε για τα βασανιστήρια που περνούσε ο φοιτητής. «Ο διευθυντής ήξερε για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης, θα έπρεπε να έχει κάνει κάτι» είπε ο κ. Μυρωνάκης.

«Ο Βαγγέλης ήταν ήπιων τόνων. Κρατούσε μέσα του ό,τι περνούσε και προτιμούσε να μην μπλέκεται σε καβγάδες. Ζούσε μόνος του τον Γολγοθά των βασανιστηρίων των συμφοιτητών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν χαζός. Απλά έτσι ήταν ο χαρακτήρας του. Μιλούσε με τη μητέρα του μέρα παρά μέρα, αλλά δεν έλεγε για όλα αυτά που του κάνουν» τόνισε μιλώντας στο Mega.

Τέλος ανέφερε ότι «μέχρι χθες πιστεύαμε ότι ο Βαγγέλης ζούσε, ότι είχε φύγει».

Διαβάστε επίσης:

«Ο διευθυντής ήξερε για τα βασανιστήρια»

Αναμένουν με αγωνία το πόρισμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης