Απροσδιόριστη είναι η αιτία θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που χειρίζεται την υπόθεση. Πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο κ. Τσαντίρης που ορίσθηκε από την οικογένεια του αποθανόντος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια και αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου που φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Ήδη, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου έχει συλληφθεί και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη και σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος σε δηλώσεις του χτες ανέφερε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης