Συνολικά 32 άτομα συνελήφθησαν χθες στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– 4 Έλληνες για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ένας 37χρονος ρομά στο Πλατύ για κατοχή 0,2 γραμμαρίων ηρωίνης. Ενας 57χρονος στην αγροτική περιοχή “Μακαρία” Μεσσήνης επειδή στην τσέπη του οι αστυνομικοί βρήκαν 2,9 γραμμάρια χασίς. Ενας 45χρονος στην Καλαμάτα γιατί είχε πάνω του 5 ναρκωτικά χάπια. Ενας 56χρονος στην Σπερχογεία γιατί του βρήκαν μια σύριγγα με ηρωίνη σε υγρή μορφή 0,4 ml.

– 4 Έλληνες ρομά για ρευματοκλοπή.

– Ενας 46χρονος Ελληνας στο Πλατύ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για υπεξαίρεση. Η απόφαση εκδόθηκε φέτος στις 5 Μαΐου και τον καταδίκαζε σε 5 μήνες φυλάκιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– 2 Έλληνες για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.

– 10 Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

– 10 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας εξιχνιάστηκε η κλοπή ενός αυτοκινήτου από την Πολίχνη, φέτος στις 2 Ιουνίου. Ως δράστης της κλοπής φέρεται ένας 25χρονος Αλβανός, που τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψε στους Αρμενιούς Τριφυλίας. Το όχημα το βρήκαν οι αστυνομικοί την επομένη της κλοπής και έλειπαν τα 200 ευρώ που είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης