Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 12.35 τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής στο τροχαίο είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γνωστός για τα καταστήματα εμπορίας παιχνιδιών, ο οποίος οδηγώντας το αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari και κόκκινου χρώματος, συμμετείχε στο ατύχημα κατά το οποίο ενεπλάκησαν ακόμη δύο Ι.Χ. (Smart, Audi).

Το όχημά του κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο επιβαίνοντες στο Smart, Κ.Κ. και Μ.Ι., τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της κόκκινης Ferrari, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.

Μεγάλες ζημιές υπέστη η κατακόκκινη Ferrari

Καρφώθηκε στα κάγκελα

Τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο μεταφέρουν τον έναν τραυματία

«Δεν θυμάμαι τίποτα»

Το zougla.gr επισκέφτηκε τον άτυχο νεαρό ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο και διεκομίσθη στον «Ερυθρό Σταυρό». Φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και μάλιστα οι γιατροί τού έκαναν πέντε ράμματα, ενώ αισθάνεται έντονους πόνους στη μέση και τα πλευρά. Μιλώντας στο zougla.gr μας ανέφερε ότι ο φίλος του πήρε εξιτήριο, ενώ ο ίδιος, που δήλωσε ότι δεν θυμάται τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, θα παραμείνει νοσηλευόμενος και θα χρειαστεί δύο εβδομάδες για την πλήρη ανάρρωσή του.

«Έριξα το όχημα στα κάγκελα για να αποφύγω τη σύγκρουση»

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον γνωστό έμπορο παιχνιδιών, ο οποίος ανέφερε ότι δεν ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι, όταν είδε τα οχήματα μπροστά του, «έκοψε» το τιμόνι και «κάρφωσε» τη Ferrari στα κάγκελα.

«Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου» λέει ο ίδιος. «Σέβομαι τους συνανθρώπους μου. Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά (σ.σ.: τροχαίο), δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται» τόνισε.

To σημείο του ατυχήματος

Διαφορετική εκδοχή τραυματία από το ατύχημα: «Η Φερράρι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας κυρίας -που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και τα στοιχεία της παραμένουν στη διάθεση του zougla.gr- που κατά τα λεγόμενά της επίσης τραυματίστηκε στο ατύχημα, ως συνοδηγός στο Audi, τα πράγματα έγιναν διαφορετικά. Κατά τις περιγραφές της, υπάρχουν άλλοι δύο τραυματίες -η ίδια, που υπέστη θλάση στη σπονδυλική στήλη και η οδηγός ενός ακόμα οχήματος, τύπου Μερσεντές, που χρειάστηκε να φορέσει κολάρο. Η ίδια αποδίδει την ευθύνη για το ατύχημα στον Αλέξανδρο Ζαχαριά, καθώς όπως ισχυρίζεται έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και για άγνωστη αιτία, έπεσε αρχικά πάνω στο όχημα τύπου Smart, πριν καταλήξει στα κάγκελα.

«Δεν υπήρχε κανένα ακινητοποιημένο όχημα, τα φανάρια είχαν ανάψει πράσινο, ούτε στο δικό μας ρεύμα ούτε στο αντίθετο, από όπου ξεκίνησε το ατύχημα. Η κόκκινη Φερράρι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προσέκρουσε με το πίσω μέρος του Smart -που ήταν εν κινήσει-, το οποίο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μία Μερσεντές στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια με το δικό μας όχημα, τύπου Audi. Εγώ έπαθα θλάση στη σπονδυλική στήλη, ο σύζυγός μου δεν έπαθε τίποτα, ενώ η κυρία που οδηγούσε τη Μερσεντές χρειάστηκε να φορέσει κολάρο από το χτύπημα», αναφέρει στο zougla.gr.

Η ίδια διαψεύδει τον ισχυρισμό του Αλέξανδρου Ζαχαριά ότι οδηγούσε μαζί με το γιο του, καθώς όπως λέει «ο οδηγός της Φερράρι ήταν μόνος του», ενώ σύντομα θα καταθέσει στον εισαγγελέα την άποψή της, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό που τράβηξε με το κινητό της, προς απόδειξη των λεγόμενών της.

Πρόκειται για μία εφιαλτική βραδιά τόσο για τους νέους συνανθρώπους μας όσο και για τον έμπορο παιχνιδιών. Όλοι ευχόμαστε τα τροχαία που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και σοβαρούς τραυματισμούς να εκλείψουν εφόσον και η Πολιτεία μεριμνήσει για την εκτέλεση κομβικών έργων υποδομών στο οδικό δίκτυο και την καλλιέργεια σωστής οδηγικής συμπεριφοράς στους πολίτες…

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ερυθραία: Τροχαίο ατύχημα με Φεράρι-Δύο σοβαρά τραυματίες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης