Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης που κρύβεται πίσω από τη φρικτή δολοφονία του -άγνωστου μέχρι στιγμής- άνδρα που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στο Αιγάλεω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στελέχη της αστυνομίας μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι ακόμα δεν μπορούν να προσδιορίσουν αν το θύμα είναι ελληνικής καταγωγής ή αλλοδαπός, ωστόσο εκτιμούν ότι η αποκάλυψη της ταυτότητάς του πρόκειται να γίνει σύντομα.

Από τα πρώτα στοιχεία πάντως της νεκροψίας νεκροτομής, διαπιστώνεται ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών, ύψους περίπου 1.70 με κανονική σωματική διάπλαση. 

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αυτός ή αυτοί που τον δολοφόνησαν αφενός του έκοψαν τις παλάμες και τα δάχτυλα, προφανώς για να μην είναι δυνατή η συλλογή αποτυπωμάτων, και αφετέρου τον τεμάχισαν στη μέση, ίσως για να τον μεταφέρουν πιο εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποντάρουν» στο πρόσωπο του θύματος

Σ’ αυτό, πάντως, που φαίνεται να «ποντάρουν» οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της δολοφονίας είναι η ανάλυση του προσώπου του άτυχου άνδρα, το οποίο ναι μεν έχει υποστεί εγκαύματα, ωστόσο είναι σε θέση να «μαρτυρήσει» την ταυτότητα του θύματος.

«Το πτώμα είναι τεμαχισμένο στη μέση και έχουν κοπεί τα χέρια του από τους καρπούς και κάτω. Ίσως τον έκοψαν στα δύο για να είναι πιο εύκολη η μεταφορά του. Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν όταν εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας. Είχαν τοποθετήσει το πτώμα πίσω από τον κάδο και αποπειράθηκαν να το κάψουν. Το πρόσωπο έχει υποστεί εγκαύματα, ωστόσο η ανάλυσή του το πιθανότερο είναι να οδηγήσει στην ταυτότητα του θύματος» σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

Η δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του άνδρα βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στ. Σαράφη και Μούδρου, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα εντοπίστηκε στις 02.30 τα ξημερώματα με πολλαπλά εγκαύματα από τη μέση και πάνω, ενώ βρισκόταν έξω από τον κάδο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:
Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε κάδο σκουπιδιών στο Αιγάλεω

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης