Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πολιτικής που προωθεί το Μέγαρο Μαξίμου και η οποία φέρνει ριζικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση των αγροτών και τη φορολογία στον πρωτογενή τομέα βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

​Ο Γιώργος Καϊσάς, ο Δημήτρης Ρίζος και η Αναστασία Καρρά έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Παραγωγοί από τα μπλόκα του Έβρου ενημερώθηκαν για την άφιξη των βουλευτών στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης και τους περίμεναν στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου. Ο Γιώργος Καϊσάς, o Δημήτρης Ρίζος και η Αναστασία Καρρά αποδοκιμάστηκαν έντονα, με τους αγρότες να τους αποκαλούν μάλιστα γαϊδούρια. Οι τρεις βουλευτές ανέβηκαν από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη για το Σαββατοκύριακο. 

Όπως και οι συνάδελφοί τους στα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας, οι παραγωγοί του Έβρου δηλώνουν εξοργισμένοι με τις προωθούμενες αλλαγές, που φέρνουν σημαντικές επιβαρύνσεις στο αγροτικό εισόδημα, και καλούν την κυβέρνηση να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με έργα και όχι λόγια. 

Εκπρόσωποι από τα αγροτικά μπλόκα του Έβρου βρέθηκαν την Παρασκευή στην πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην πλατεία του Συντάγματος, που κορυφώθηκε με την υποδοχή των τρακτέρ από τη Νίκαια μπροστά στο κτήριο της Βουλής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγρότες στη Θράκη αποδοκιμάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 20 Ιανουαρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου παρέμεινε για ώρες μέσα στο κτήριο της πρώην νομαρχίας Ροδόπης στην Κομοτηνή, με κτηνοτρόφους και παραγωγούς να έρχονται στα χέρια με αστυνομικούς, και την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική από τα χημικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης