Σε θέσεις μάχης βρίσκονται χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα, μετά και την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εργασίας, Γ.Κατρούγκαλο, που έληξε χωρίς να υπάρξει καμία συμφωνία.

«Το μήνυμά μας προς τους αγρότες είναι: Αποφασίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας» δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Ασφαλιστικό, που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, από κοινού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β.Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρ.Αλεξιάδη, υπό τον συντονισμό της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγρότες, ωστόσο, δηλώνουν αποφασισμένοι να σκληρύνουν την στάση τους και να κλείνουν τις επόμενες ημέρες και παρακαμπτήριους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δίωρο αποκλεισμό της ΠΑΘΕ στο ύψος των Τεμπών προχώρησαν από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες του μπλόκου που έχει στηθεί εκεί. Πρόκειται για μία κίνηση προειδοποιητικού χαρακτήρα, καθώς οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών έχουν απευθύνει γενική πρόσκληση για συνάντηση αύριο το μεσημέρι, εκπροσώπων όλων των μπλόκων, στα Τέμπη, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες τους.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης