Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τη δολοφονική επίθεση με σιδερολοστό που δέχθηκε από δύο άγνωστους δράστες το απόγευμα της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαφάνειας και Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης νοσηελύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου, ωστόσο σύμφωνα με το cretalive.gr, είναι σε κατάσταση σοκ. «Δεν το περίμενα» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχικά νομίζαμε ότι κινδυνεύε. Ήταν τέτοια η αιμορραγία και τα χτυπήματα που νομίζω ότι ήταν πολύ τυχερός» είπε στο cretalive.gr ο χειρουργός Στέλιος Κτενιαδάκης που εφημέρευε και ήταν ο πρώτος που τον περιέθαλψε. Στην αρχή μάλιστα η επικοινωνία ήταν δύσκολη, αλλά όσο περνούσε η ώρα είχε καλύτερη επαφή με το περιβάλλον.

Ο αντιδήμαρχος φέρει πολλαπλά χτυπήματα και κυρίως ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι «από αμβλύ όργανο». «Έγινε αξονική συνολικά. Τα χτυπήματα ήταν μόνο στο κεφάλι. Δεν είχε ούτε αμυχή στο σώμα. Δεν είχε κανένα χτύπημα» λέει ο γιατρός που μπόρεσε να του σταματήσει την αιμορραγία και να διαπιστώσει ότι δεν είχε κανένα εσωτερικό τραύμα.

«Ήταν πολύ τυχερός έτσι όπως τον χτύπησαν μάλλον με λοστό. Ήταν χτυπήματα που είχαν στόχο τη ζωή του» συνέχισε ο κ.Κτενιαδάκης που έθεσε από την πρώτη στιγμή σε συναγερμό όλη τη μονάδα των ΤΕΠ του Βενιζελείου. Κι αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι έχει τραύματα στο πρόσωπο ειδοποίησε το διευθυντή της Γναθοχειρουργικής κ.Γιώργο Μαστοράκη ο οποίος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ.Μαστοράκης μετά τις εξετάσεις διεπίστωσε κατάγματα στο ζυγωματικό, στην κάτω γνάθο και στο ρινικό , ενώ ένα οστό είχε χτυπήσει το μάτι. Ωστόσο, ευτυχώς δεν υπήρξε καμία σοβαρή ζημιά και ο ίδιος σημείωσε μέχρι την Κυριακή θα έχει γίνει το απαραίτητο χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχουν αποκατασταθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης