Εκτός προαγωγών έμεινε οριστικά η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη λόγω της πειθαρχικής ποινής των 60 ημερών στέρησης μισθού που της είχε επιβληθεί για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Τι 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου παρέλειψε για τυπικούς λόγους την κ. Τσατάνη για την προαγωγή της στο βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θέση που θα καταλάβει ο μέχρι σήμερα εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Ιωάννης Αγγελής. Ως εισαγγελέας Εφετών ο κ. Αγγελής είχε χειριστεί και αυτός την υπόθεση Βγενόπουλου, καταθέτοντας μάλιστα δύο αναφορές σε βάρος συναδέλφων του για παρεμβάσεις στο έργο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναφορές του κ. Αγγελή τέθηκαν αρχικά στο αρχείο από το οποίο ανασύρθηκαν από την εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου. Στις αναφορές του ο κ. Αγγελής, καταλόγιζε ευθύνες για την τύχη των δικογραφιών που αφορούσαν τον αποβιώσαντα επιχειρηματία, στην πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, αλλά και σε άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς, όπως Γεωργία Τσατάνη, Νικο Ορνεράκη κ.λπ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης