Σύμφωνα με πηγές της κρατικής Ασφάλειας, παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας φαίνεται πως είναι ο 25χρονος «φίλος» της Φαίης Μπάχλα, που χτυπώντας την ανελέητα, την έφερε στο χείλος του θανάτου.

Το συγκεκριμένο άτομο, κάτοικος Παλλήνης, είχε απασχολήσει για ανάλογο αδίκημα τις Αρχές, όταν κατά την προεκλογική περίοδο, κρατώντας ένα σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ και παρέα με άλλους χρυσαυγίτες, είχαν ξυλοκοπήσει δημοτικό σύμβουλο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τoυ zougla.gr, η 23χρονη Φαίη Μπάχλα εργαζόταν ως σερβιτόρος στην καφετέρια «Χώρος» η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι της. Σε αυτήν γνωρίστηκε και με τον φερόμενο ως δράστη.

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου η Φαίη δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 25χρονο και έκλεισε το μοιραίο ραντεβού μαζί του. Ωστόσο το ραντεβού αυτό, δεν αφορούσε μόνο τους δύο. Μαζί της πήγε και η αδερφή της Μαρία, (εκπαιδεύτρια σκύλων στο επάγγελμα) καθώς και ο φίλος της αδερφής της.

Σε μικρή σχετικά απόσταση από το σπίτι των δύο γυναικών και γύρω στα μεσάνυχτα (ξημερώματα Σαββάτου), έγινε το συμβάν. Ξεκίνησε έντονος καυγάς και λίγο αργότερα ο δολοφονικός ξυλοδαρμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται πως, τόσο η αδερφή της Μαρία όσο και ο φίλος της, ήταν παρόντες από την αρχή μέχρι το τέλος του ξυλοδαρμού, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρία, δεν τόλμησαν καν να αντιδράσουν καθώς «φοβήθηκαν», και λόγω σωματικής διάπλασης του δράστη αλλά και λόγω της συνολικής του …«προσωπικότητας».

Αυτό ακριβώς οδήγησε και τις διωκτικές αρχές να ασκήσουν δίωξη τόσο στη Μαρία Μπάχλα όσο και στον φίλο της, «για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία».

Το τι ακριβώς διαδραματίστηκε μετά τα δολοφονικά χτυπήματα του 25χρονου και πώς και από ποιόν τελικά η Φαίη διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ περίεργο το πέπλο σιωπής που καλύπτει την όλη υπόθεση καθώς, εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως «πολλοί» γνωρίζουν «πολλά» και για «πολλούς» ωστόσο για «κάποιους» λόγους δεν θέλουν να μιλήσουν.

Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: Βαρύτατη η κατάσταση της 23χρονης Φαίης Μπάχλα, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013, 20:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης