Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας Παράσχη στη Βοστόνη!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση του κόσμου μετά την έκληση για βοήθεια της 28χρονης Ντένιας από την Ζάκυνθο, στην οποία διαγνώστηκε όγκος στην καρδιά και πρέπει να μεταφερθεί στην Βοστώνη για να γίνει το χειρουργείο που θα της σώσει την ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με συγγενικό της πρόσωπο, η εγχείρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε νοσοκομείο της Ευρώπης, ενώ το κόστος μεταφοράς της Ντένιας στην Αμερική, έχει υπολογιστεί περίπου στις 70.000 ευρώ.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της Ντένιας, έχει ενεργοποιηθεί μια «γραμμή ζωής» σε όλη την Ελλάδα αλλά και μεταξύ των ομογενών σε όλο τον κόσμο για συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να σωθεί η 28χρονη. Από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, οι ουρές στην Εθνική Τράπεζα της Ζακύνθου έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, και άνθρωποι όλων των ηλικιών προσέφεραν για την Ντένια ό,τι μπορούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης