Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης 

Σε δραματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 21χρονου φοιτητή στο ΕΜΠ, Νίκου Χατζηπαύλου όπου τα ίχνη του χάθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ, ο φοιτητής βρισκόταν στο νησί προκειμένου να δει την μητέρα του η οποία είναι καθηγήτρια στο Λύκειο Καλύμνου αλλά και τον πατέρα του. Mάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του zougla.gr, είχε εκδοθεί εισιτήριο προκειμένου να αναχωρήσει με πλοίο της γραμμής για Πειραιά την Κυριακή το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο 21χρονος έφυγε από το σπίτι της μητέρας του αφήνοντας το κινητό του τηλέφωνο και κατευθύνθηκε με το ποδήλατό του στην ευρύτερη περιοχή του Προφήτη Ηλία, προκειμένου στη συνέχεια να κάνει πεζοπορία. Από εκείνη την ημέρα όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος της περιοχής άκουσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το σημείο απ’ όπου προέρχονταν οι φωνές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως άρχισε να στήνεται μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή επίγειων δυνάμεων και εναέριων μέσων προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος. Οι Αρχές χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή Προφήτης Ηλίας –Βαθύ– Αργινώντα, για τον εντοπισμό του 21χρονου Νικόλα όπου η εξαφάνισή του δηλώθηκε στο ΑΤ Καλυμνίων από τους γονείς του την Κυριακή.

Μέχρι στιγμής στις έρευνες συμμετέχουν:

-Έξι Στελέχη του ΑΤ Καλυμνίων μαζί με 8 στελέχη του ΑΤ Κω.
-Στρατιωτικό Τμήμα του 5/42 ΣΕ
-Ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός σταθμός Καλύμνου
-Τμήμα της Πυροσβεστικής Κω
-Διασώστες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω
-Διασώστες από την Εθελοντική ομάδα Καλύμνου
– Εθελοντές αναρριχητές και κάτοικοι του νησιού.
-Ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Ε.Μ.Ε.Α.)

Το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό πως στην περιοχή Στημένια βρέθηκαν τα παπούτσια του, τα οποία αναγνώρισε η μητέρα του. Ο φοιτητής είχε φύγει από το σπίτι λιτά ντυμένος, αφού φορούσε μια φόρμα και ένα φούτερ. Επισημαίνεται ότι έχει βρεθεί και το ποδήλατό του. 

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και το πρωί της Τετάρτης ενώ είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί η συμβολή της ΕΜΑΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης