Επί 3,5 ολόκληρες ώρες οι ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούσαν να διασώσουν την 50χρονη Στέλλα Θεοδώρου, η οποία σκαρφάλωσε στην ταράτσα πολυώροφου κτηρίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων και απειλούσε να αυτοκτονήσει, σε περίπτωση που δεν αποφυλακιζόταν ο γιος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, λίγο πριν από τις 15.00 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί την πλησίασαν, όταν σηκώθηκε όρθια, και με μία αιφνιδιαστική κίνηση την άρπαξαν από το πόδι και την έσπρωξαν με ασφάλεια μακριά από το περβάζι.

To video-ντοκουμέντο της διάσωσης:

Δείτε ξανά το video σε αργή κίνηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Η Στέλλα Θεοδώρου)

Οι δηλώσεις της μετά τη λήξη της περιπέτειας:

Το χρονικό του θρίλερ της Μεσογείων

Η γυναίκα σκαρφάλωσε λίγα λεπτά μετά τις 11.20 το πρωί στον 8ο όροφο κτηρίου επί της Λ. Μεσογείων 111, όπου στεγάζονται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA και η Γενική Τράπεζα, και απειλούσε να βουτήξει στο κενό.

H 50χρονη ζητούσε την αποφυλάκιση του γιου της, ενώ ο σύζυγός της, μιλώντας στο zougla radio, ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ότι ο γιος τους βρέθηκε στη φυλακή άδικα (κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία ενός 19χρονου που έγινε στο Ζεφύρι στις 21 Οκτωβρίου του 2011). Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του και την απόγνωσή του, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το οποίο ενοικιάζουν, τους κάνει έξωση.


(Απειλεί να αυτοκτονήσει)


(Διάλογος με τον διαπραγματευτή της αστυνομίας)


(Ντοκουμέντο: Η γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει)


(Κρατά χαρτιά στα χέρια της)


(Πυροσβεστικά έχουν κατακλύσει την περιοχή)


(Η Πυροσβεστική τοποθέτησε το ειδικό στρώμα)

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο ισόγειο του συγκροτήματος όπου ήταν ο σύζυγος της Στέλλας, Δημήτρης, αλλά και τα δύο από τα τρία παιδιά τους που την εκλιπαρούσαν να μην κάνει πράξη την απειλή της να πέσει στο κενό.

Παρακολουθήστε τη μαρτυρία του συζύγου στο zougla radio:

Διαβάστε επίσης:

RADIO LIVE: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στη Μεσογείων

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης