Σε ανακοίνωσή της, η Τροχαία Αττικής ενημερώνει ότι λόγω εργασιών συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους του Κορωπίου.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 10 το ίδιου μηνός και έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την οδό Λέκκα Χατζή έως την οδό Ιωάννου Πρόφη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο συγκεκριμένο τμήμα η κυκλοφορία των οχημάτων στις συμβολές της Λ. Βασ. Κων-νου με τις οδούς Κοσμά Νικολού & Χρήσου Παύλου, Γκιόκα, Δημ. Παπανικολάου & Αλλαγιάννη και Συντ. Δαβάκη και στο τμήμα της από την οδό Ι. Καβασαλιώτου έως την οδό Αγ. Παρασκευής, θα διεξάγεται κανονικά.
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Ιωάννου Πρόφη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία-Γλυκά Νερά.
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από τη Λ. Βάρης-Κορωπίου έως την οδό Αναπαύσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία-Γλυκά Νερά. Στο συγκεκριμένο τμήμα η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λ. Βασ. Κων/νου με την οδό Αναπαύσεως, θα διεξάγεται κανονικά.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Κατεύθυνση προς Παιανία-Γλυκά Νερά: δεξιά Αναπαύσεως, συνέχεια ευθεία Τίμιου Σταυρού, αριστερά ανώνυμη οδό προς την Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια ευθεία Κων-νου Ι. Λάμπρου, αριστερά Αττικής, δεξιά Βασ. Κων-νου και συνέχεια κανονικά.
– Κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο: αριστερά Αττικής, δεξιά Κων-νου Ι. Λάμπρου, συνέχεια ευθεία Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια ευθεία Γράμμου, αριστερά Ηρακλέους, δεξιά Αναπαύσεως, αριστερά Βασ. Κων-νου και συνέχεια κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Μονοδρόμηση της οδού Κολοκοτρώνη από την οδό Ιωάννου Πρόφη προς και μέχρι τη Λ. Βασ. Κων-νου.
• Χαρακτηρίσμος της οδού Αττικής ως οδού προτεραιότητας έναντι της οδού Κων-νου Ι. Λάμπρου.
• Χαρακτηρισμός της οδού Αναπαύσεως-Τιμίου Σταυρού ως οδού προτεραιότητας έναντι της οδού Αγ. Αναργύρων.
• Χαρακτηρισμός της οδού Αναπαύσεως ως οδού προτεραιότητας έναντι της Λ. Βασ. Κων-νου.
• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στην Λ. Βασ. Κων-νου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο, αρχικά σε 50 χλμ/ώρα και τελικά σε 30 χλμ/ώρα σε απόσταση 300μ. και 100μ. αντίστοιχα, πριν την κατάληψη της οδού και στην περιοχή των έργων.
• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στην οδό Αττικής, στο τμήμα της από την οδό Μετεώρων έως την οδό Θάσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε 30 χλμ/ώρα.
• Απαγόρευση του προσπεράσματος στη Λ. Βασ. Κων-νου, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, 300 μ. πριν την κατάληψη της οδού και στην περιοχή των έργων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευση τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης