Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν «φουσκωτό» σε γνωστό beach bar της Μυκόνου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο «Super Paradise» με τη σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας. Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος. 
 
Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του νεαρού άνδρα.

Ο κ. Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος, μιλώντας στο Star ανέφερε: «Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος… Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Τρίτης ο άνθρωπος της ασφάλειας του beach bar που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου παρουσιάστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του, στις Αρχές.

Εν τω μεταξύ, ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο.

O Bαγγέλης Πέππος με τη σύζυγό του:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης