Χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου ετελέσθη ο γάμος του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Οικονόμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Σερραία συμβολαιογράφο Ελένη Ζαφειρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάμος έλαβε σαφές πολιτικό χρώμα με την παρουσία των κ.κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου -ήταν ασκούμενοι στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με τον γαμπρό-, Απόστολου Τζιτζικώστα, περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Σταύρου Καλαφάτη, αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Φώφης Γεννηματά, αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Άμυνας, της συζύγου και της κόρης του κ. Βενιζέλου, καθώς και πληθώρας κομματικών στελεχών, κυρίως από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Έκπληξη, η εμφάνιση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, συντάκτη του περίφημου πορίσματος για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τον αρχηγό, τους βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σαφώς ο κ. Βουρλιώτης -εξαίρετος δικαστής-, παρά την κοινωνική σημασία  του μυστηρίου, θα έπρεπε να λάβει υπ’ όψιν τον πολιτικό  του χαρακτήρα και ως εκ τούτου τα σχόλια που θα μπορούσε να προκαλέσει η παρουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ περισσότερο, μετά τον θόρυβο ένεκα του πορίσματός του και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις που ακολούθησαν.

H λίστα προσκεκλημένων και άλλα τινά

Το μυστήριο τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην κατάμεστη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

H ατμόσφαιρα ήταν ζεστή. Τα πηγαδάκια πολλά και έντονη η παρουσία ανώτατων αξιωματικών του στρατού, λόγω της ιδιότητας του γαμπρού. Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι του επιχειρείν, καθότι κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Κώστας Χαΐτογλου – «ο βασιλιάς του χαλβά», όπως αποκαλείται ο διευθύνων σύμβουλος της γνωστής βιομηχανίας.

Ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος γαμπρός και η νύφη αποχαιρέτησαν τους προσκεκλημένους δίνοντας ραντεβού για το κέρασμα και εν συνεχεία επιβιβάστηκαν στη λευκή Jaguar.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το πολυτελές όχημα ανήκει στον κουμπάρο, ο οποίος ανέλαβε να προσδώσει μία ακόμη νότα χλιδής στην τελετή.


(Πηγή φωτό: karfitsa – Ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος)

Πηγή φωτό: karfitsa – Η σύζυγος και η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου και η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά) 

(Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος, τακτικός συνδαιτυμόνας του γαμπρού Αντώνη Οικονόμου)

(Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς)

(Ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος)

(Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός)

Ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ (Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Μιχάλης Γεράνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης